Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Babadan Oğula Miras Meslek Fotoğrafçılık

Babadan Oğula Miras Meslek Fotoğrafçılık

Tarih 10 Nisan 2010, 21:04 Editör PINAR YILMAZ

Ömer dedeci bugün ikinci şubesini oğluna açtı.meslekte 43 yılını dolduran dedeci artık gençlere şans vermek lazım dedi.

BABA’DAN OĞULA MİRAS MESLEK

DEDE’Sİ TORUNU İLE KURDELE KESTİ

 

Kırıkkale’de Foto Uğur deyince ilk akla gelen yıllardır hep sabah dükkanını erken açan,sebatlı olarak çalışan meslekte 43 yılını deviren Ömer dedeci akla gelir.şimdiye kadar her şeyi özverisi ve başarısını mesleğe olan saygısından kazanan Ömer dedeci bugün ikinci şubesini oğluna açtı.

Oğlu kemal için yeni bir şube açan Ömer Dedeci kurdeleyi Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Başkan Yardımcısı Ali Danış ve  adaşı torunu minik Ömer’le beraber kesti.

Foto Uğur Mehmet Altıntaş’ın yanında 1966’ yılında çırak,1970'de kalfa ve 1978 yılında usta olan Ömer dedeci Emekli olan patronundan dükkanı bütün arşivi ile beraber 1985 yılında devir alır.

İşte azmin zaferi diye buna denir.bir örneğinin daha bulunmadığı Kırıkkale’de çırak olarak girdiği fotoğraf stüdyosunu alan ve Kırıkkale’nin lider fotoğrafçısı konumuna gelen Ömer Dedeci derki,"oğlum kemal’de bu ışığı gördüm,kendi çalışmasını ,müşteri ilişkilerini ,mesleğe olan saygısını çok takip ettim ve bu işi yapacağına inandığım için yeni bir fotoğraf stüdyosu açtım.her zaman arkasındayım,benim kalitem o demektir.artık iki ayakları üzerine basmayı öğrenmenin zamanı geldi.kendi ekmeğini kendi kazanacak.”diyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kendi ismiyle açtığı fotoğraf stüdyosunda Kemal Dedeci şunları söyledi,”bu caddede bir eksiklik olduğunu hissediyordum.sağ olsunlar gelinlikçi ve kuaför arkadaşlar çok destek verdiler onlarla daha da güzel organizeli işler yapacağımıza inanıyorum.

Büyük Dede Ömer ve Küçük torun Ömer olduğu sürece ben daha çok işler başaracağıma inanıyorum.Babamın yanında çok şey öğrendim,bu meslekte Kırıkkale’de dijital çağı ve Teknolojiyi yakalayan firma olarak önde gitmeye devam edeceğiz.Artık Babadan Toruna meslek kalmadı biz bunu başardık.”diyerek babasının yüzünü kara çıkarmayacağını taahhüt etti.

AY-Haberci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber 3814 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi