Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Saadet te Şok İstifa

Saadet te Şok İstifa

Tarih 07 Ekim 2010, 18:38 Editör PINAR YILMAZ

Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Numan Kurtulmuş un partisinden ayrılma kararının ardından SP’li Çerikli Belde Belediye Başkanı Ömer Sakarya ile Büyükyağlı Belde Belediye Başkanı Mevlüt Özçelik partilerinden istifa ettiklerini açıkladılar

SAADETTEN ŞOK İSTİFA

Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un partisinden ayrılma kararının ardından SP’li Çerikli Belde Belediye Başkanı Ömer Sakarya ile Büyükyağlı Belde Belediye Başkanı Mevlüt Özçelik partilerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

BİRLİK BERABERLİK YOK
Vural Alabalık Tesisinde gerçekleşen yemekli basın toplantısında Saadet Partisi ile ilgili önemli açıklamalar yapıldı. 29 Mart Yerel seçimlerinin ardından Saadet Partisinden Belediye Başkanı olarak seçilen Ömer Sakarya ve Mevlüt Özçelik, partilerinden istifa etmelerinin gerekçelerini açıkladılar. Bu zamana kadar birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel çalışmalar yaptıklarını söyleyen Çerikli Belediye Başkanı Ömer Sakarya “Bu güne kadar Saadet Partisinde hizmet ettik. Saadet Partisinin içerisinde de birlik ve beraberliğin olmadığı bazı olayların olduğunu sizlerde biliyorsunuz. Bu durumdan sonra partiden istifa etmek için sizlerle bir araya geldik. Bugündün itibaren Saadet Partisinden istifa ediyoruz” şeklinde konuştu.



DOĞRU KARAR
29 Mart’tan bu zamana kadar partilerinde güzel günler olduğunu dile getiren Büyükyağlı Belediye Başkanı Mevlüt Özçelik, Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un ardından ayrılış nedenini sıraladı. Özçelik “Ama 90 yaşından sonra ben varım şekliyle güzel bir şekilde başarı elde eden Numan Kurtulmuş’a sahip çıkmasını bilemeyen bir partinin içerisinde olmayacağımız kanaatindeyiz. Çünkü kendi içerisindeki sorunları çözemeyip belde kasaba ülke ekonomisine herhangi bir katkıda bulunamayacağı kanaatindeyim. Başkanımız nerdeyse bende ordayım. Bu doğrultuda istifamızın iyi olacağı ve doğru bir karar verdiğimizi düşünüyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda en hayırlısı neyse kasabalarımız için kasabamızdaki yaşayan hemşerilerimiz için geleceğe nasıl ilerlememiz gerekiyorsa o şekilde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

Bu haber 1875 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi