Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Atatürk ticaret meslek lisesi  ilk mezunları verdi

Atatürk ticaret meslek lisesi ilk mezunları verdi

Tarih 17 Ekim 2010, 10:26 Editör PINAR YILMAZ

Atatürk ticaret meslek lisesi hakla ilişkiler alanı ilk mezunları verdi

 Kırıkkale Atatürk ticaret meslek lisesi  hakla ilişkiler alanı ilk mezunları verdi

 

 

Kırıkkale Atatürk ticaret meslek lisesi  2009,2010 eğitim ve öğretim yılından  hakla ilişkiler alanında ilk mezunların verdi .

 konu hakkında bilgi veren okul Mehmet Oatıcı ," okulumuzdan  bu bölümden mezun olan öğrencilerimizin iş bulmadan sorunu yok   iş bulma imkanları çok yüksek  hakla ilişkiler ve organizasyon hizmetleri  pek çok iş kolunu doğrudan  yada dolaylı olarak  ilgilendirdiği  için bu sektörde  iş bulma olanakları oldukça  geniştir  bireylerin  kendilerini sürekli geliştirmeleri ve yaratıcıklarını  kullanarak  organizasyonların  özelliklerini  uygun mekanlar düzenlemeleri  iş bulma ve işinde yükselme  olanaklarını daha da genişletecektir .

okul müdürü OATICI  konuşmasın şöyle devam etti  hakla ilişkiler  ve organizasyon  hizmetleri alanında  mezun  olanlar  istedikleri taktirde  ilgili  alanların ön lisan programlarına  sınavsız  geçiş için başvurabilirler  hakla ilişkilen  ve organizasyon  hizmetleri alanında  mezun olan üniversitelerin  alanları ile ilgili  lisans  programlarının  tercih etmeleri durumunda  ek puan almaları  nedeniyle  diğer  bölümlerden  mezun olanlara göre  öncelikle  yerleştirilmektedir  tecrübe kazanmış  olan  meslek elemanları  organizasyon  alanının  değişik birimlerine geçiş yapabilirler  ve yönetici kadrosunda  görev alabilirler ." dedi.

Bu haber 5342 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi