Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Maçlar yeni statta oynanacak

Maçlar yeni statta oynanacak

Tarih 26 Ekim 2008, 13:27 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Milletvekilleri Turan Kıratlı ve Vahit Erdem Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Atalayı makamında ziyaret ederek Kırıkkalespora yeni yapılan stadın kullanımını aldılar.

Maçlarımız yeni stadda oynanacak

Kırıkkale Milletvekilleri Turan Kıratlı ve Vahit Erdem, Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay’ı makamında ziyaret ederek Kırıkkalespor’a, yeni yapılan stadın kullanımını aldılar.

 

MİLLETVEKİLLERİİN GİRİŞİMLERİYLE

Kırıkkalespor, kurulduğu günden bu yana maçlarını yaptığı Fikret Karabudak stadını istediği zaman terk edebilir. Yıllardan bu yana yıpranan ve sahası yenilenmeyen Kırıkkalespor, maçlarını bozuk zeminde oynamak zorunda kalıyordu. Gençlik Spor İl Müdürlüğü2nün yanına yapılan yeni stadın, kirasını yüksek olması nedeni ile yeni sahada maçlarını yapamayan Kırıkkalespor, Kırıkkale Milletvekilleri Vahit Erdem ve Turan Kıratlı’nın girişimleri ile maçlarını artık bu sahada oynayabilecek. Erdem ve Kıratlı Genel Müdürden yeni stadın Kırıkkalespor’a bedelsiz kullanması için verilmesini istedi. Genel Müdür Mehmet Atalay ise Kırıkkalespor’un yeni stadı kullanabileceğini söyledi.

 

 

Bu haber 3914 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Spor

Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor

Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor. kendi küçük amaa,hedefleri çok büyük bir dev adam geliyor.

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi