Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Yakamoz İlköğretimde öğrenciler Eco Schools Porjesini uyguladı

Yakamoz İlköğretimde öğrenciler Eco Schools Porjesini uyguladı

Tarih 15 Aralık 2010, 17:19 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Bahşılı İlçesinde İlköğretim okulu öğrencileri çevrelerinin ekosisteminin korunması ile ilgili araştırmalar yapıyorlar.

ÖZEL ANADOLU YAKAMOZ İLKÖĞRETİM OKULUNDA “Eco Schools “ PROJESİ

Kırıkkale Bahşılı İlçesinde İlköğretim okulu öğrencileri çevrelerinin ekosisteminin korunması ile ilgili araştırmalar yapıyorlar.

Özel Anadolu Yakamoz İlköğretim Okulunda,İngilizce öğretmeni Fatma Buluş’un rehberliğinde 7/A sınıfı öğrencileri çevrenin ve eko sistemin korunması ile ilgili yaptıkları araştırmaları ve çevrenin korunması ile ilgili yaptıkları çalışmaları sergilediler..

İngilizce öğretmeni Fatma Buluş ise,” İngilizce dersimizde Eco-Schools Projesi  konusunu işlerken ilköğretim okullarında çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan bir projedir.bir sigara izmaritinin,kullandıkları içme suyu pet’inin,kağıtların ve kullanılmış pillerin sokağa atılmamaları gibi konularda,Bizde   Öğrencilerin çevrenin korunması ile ilgili bilinçlendirilmelerini amaçlayan bu tür çalışmaları sık sık yapmak istiyoruz. bu tür çalışmaları yaparken öğrencilerin hem zevk aldıklarını hem de öğrendiklerini dile getirmeleri açısından anlamlı bir çalışma olmuştur.”diyerek bu tür çalışmaların devamının geleceğini belirtti.

Bu haber 4386 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi