Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Hizmet iş İlçe ve Belde Ziyaretleri yapıyor

Hizmet iş İlçe ve Belde Ziyaretleri yapıyor

Tarih 16 Aralık 2010, 14:48 Editör PINAR YILMAZ

Hizmet iş İlçe ve Belde Ziyaretleri yapıyor

 

Hizmet iş İlçe ve Belde Ziyaretleri yapıyor

 

Kısa bir süre önce gerçekleştirilen kongre sonrasında Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanlığına seçilen yeni yönetim çalışmalarına hızlı başladı. İlçe ve belde belediyelerini ziyaret ederek belediye yöneticileri ve işçilerle görüşen Hizmet-İş yönetimi, amaçlarının oturdukları yerden sendikacılık yapmak değil, sahada çalışmak olduğunu ifade ettiler.

 

 

Celal Yünlü Başkanlığındaki Hizmet-İş Sendikası yöneticileri, hazırladıkları ziyaret programı ile dört ilçe ve altı belde de temaslarda bulundular. Belediye Başkanları ve belediye çalışanları ile ayrı ayrı görüşen şube yöneticileri, işçilerden sıkıntılarını ve beklentilerini dinlerken, belediye yöneticilerine de taleplerle ilgili bilgiler sundular. Şube Başkanı Celal Yünlü, gerek işçilerle gerekse belediye yöneticileri ile oldukça güzel bir diyalog zemini bulduklarını, kendilerine gösterilen ilgi ve yakınlıktan da memnun olduklarını dile getirdi.

 

Şube Başkanı Celal Yünlü “Gayet sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında işçi arkadaşlarımızın sorunlarını yerinde inceleme ve istişare etme imkânı bulduk. Belediye Başkanlarına konular anında aktarılarak çözüm yolları konusunda fikir alış verişinde bulunulduk” dedi. Amaçlarının oturdukları yerden sendikacılık yapmak olmadığının altını çizen Celal Yünlü konu ile ilgili açıklamasında şunları söyledi. 

 

 

“Emeğini ve alın terini akıtarak evine ekmek parası götüren işçi arkadaşlarımızla hem tanışmak hem de dertlerini dinlemek için buralara geldik. İleri ki günlerde gezilerimiz devam edecek. Buralara da tekrar tekrar gideceğiz. Sorunların takipçisi olacağız. İşverenle üyelerimiz arasında bir köprü olmaya çalışacağız. Belediye Başkanlarını ve işçi arkadaşlarımıza bize gösterdikleri yoğun ve sıcak ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Hep birlikte mevcut sorunların üstesinden geleceğimiz inanıyoruz.”

 

 

 

 

 

a

 

Bu haber 1895 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi