Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Gazi Gazeteci Abdurrahman Keskin e gazetecilerden destek

Gazi Gazeteci Abdurrahman Keskin e gazetecilerden destek

Tarih 17 Mart 2011, 15:44 Editör PINAR YILMAZ

Gazi Gazeteci Abdurrahman Keskin e gazetecilerden destek

GAZETECİYE GAZETECİLERDEN DESTEK

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Gazi Gazeteci Abdurrahman Keskin, vali Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti. Uzun yıllar TRT’de muhabir olarak çalışan Abdurrahman Keskin’in ziyaretine Kırıkkale’deki yerel ve ulusal gazeteler ile ajans muhabirleri de katıldı. Keskin ve diğer gazeteciler daha sonra AK Parti İl Başkanlığını ve Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmazı da ziyaret etti.

 

 

KIRIKKALE BASININDAN MEMNUNUM

Kırıkkale basınından geldiği günden bu yana memnun olduğunu belirten Vali Hakan Yusuf, “Kırıkkale baktığımız zaman huzurlu şehirlerarasında alıyor. Geldiğimden günden bu yana basından ve basın mensuplarından oldukça memnunum. Yunus Emre’nin dediği gibi gönüller yapmaya geldim. Kırıkkale için icraat ve proje yapılmalıdır. Ben Kırıkkale’ye iyi bir eser bırakmak istiyorum. Zamanı geldiği zaman elbette bende mesleği bırakacağım. Mesleği bıraktıktan sonra, Kırıkkale’de yaptığım hizmeti görmek ve vatandaşların bunu bilmesi bana en büyük hediyelerden birisidir. Bunun için çalışmaları ara vermeden sürdürüyoruz” dedi.

 

ÇALIŞMALAR VE PROJELER MİLLETİMİZ İÇİNDİR

Bir basın mensubunun milletvekili aday adayı olmasının şehir açısından ve basın camiası için önemli olduğunu belirten Vali Güner, “Basın anlamında bir kişinin aday adayı olması önemlidir. Şehrimize her anlamda katkıda bulunursunuz. Kırıkkale’nin en önemli eksiği bir yerel televizyonun olmamasıdır. Basın camiasından bir kişi milletvekili adayı olursa bu sorunu ortadan kaldırabilir. Herkesi kucaklayıcı ve yapıcı olmak her zaman insana avantaj sağlar. Bizlerin yaptığı çalışmalar ve projeler milletimiz içindir. Sözümüz neyse özümüz de odur” diye konuştu.

 

YILLARDIR SİYASETÇİLERE MİKROFON TUTTUM

Siyaseti hep basın mensubu olarak takip ettiğini ve bu alanda görevini sürdürdüğünü belirten AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Abdurrahman Keskin, “Yıllardır siyasetçilere mikrofon uzattım ve onların bilgi ve birikimlerini içimde topladım. Bu birikimleri artık milletim için vermeye hazırım. Siyaseti hep sevdim ve içinde yer almayı hedefledim. Şimdi hedefime çok az kaldı. Nasip olur da milletvekili adayı olursam ve daha sonra milletvekili seçilirsem Kırıkkale için hizmet edeceğim. Kırıkkale’de ki basının sorunlarını biliyorum. Bunlar için de mecliste elimden geldiği kadar basın ve yayın organlarının sorunları dile getiririm” dedi.

 

 

Bu haber 3025 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi