Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KAPULUKAYA Baraj gölünde bir genç boğuldu

KAPULUKAYA Baraj gölünde bir genç boğuldu

Tarih 09 Temmuz 2011, 12:17 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Bahşılı ilçesi Karaahmetli beldesinde eski mezarlık mevkiinde Kapulukaya baraj gölüne serinlemek için giren genç boğuldu

-KIRIKALE KAPULUBARAJI KARAAHMETLİ GÖLÜNDE BİR GENÇ SUYA DÜŞTÜ

 

Kırıkkale Bahşılı ilçesi Karaahmetli beldesinde eski mezarlık mevkiinde Kapulukaya baraj gölüne serinlemek için giren genç boğuldu.

Edinilen bilgiye göre dört arkadaş Y.K,Ç,K,B.Ş ve Burak Tutal piknik için gittikleri Kapulukaya baraj gölü Karaahmetli beldesi eski mezarlık mevkiinde baraj gölü kenarında üzerlerini çıkararak beklerlerken serinlemek için suya giren Burak Tutal kurtarılamayarak suda kayboldu.

Arkadaşlarının çevreden istediği yardımlar kurtaramadı.olay yerine gelen Bahşılı jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı.Kırıkkale Valiliği Afet kurtarma ekip dalgıçları olay yerine gelerek Burak Tutal (1994) cansız bedenini çıkartılar.

Ailesinin ve yakınlarının feryatları arasında sudan çıkarılan Burak Tutal İhtisas hastanesi morguna kaldırıldı.Arkadaşlarının ise Jandarmada ifade alınarak geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Karaahmetli belediye başkanı Faruk Aktaş,’’bu tür olayların olmaması için bizim belirlediğimiz bölgelerde yüzmeye izin veriyoruz,ama bu şekilde kontrolsüz yerlerde yüzme bilmeyen çocuklarımız gençlerimiz suya girip boğuluyorlar,hem bizi hem de ailelerini sıkıntıya sokuyorlar.yazık oldu,çok üzgünüz’’dedi.

   

 

AY-Haberci

Bu haber 7157 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi