Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Ali Çayır ile Emin Adımlarla

Ali Çayır ile Emin Adımlarla

Tarih 17 Ocak 2009, 12:51 Editör PINAR YILMAZ

Ali Çayır ile Emin Adımlarla

Ali Çayır Emin Adımlarla

 

Yıllarca Irmak Kasabasına Hizmet eden Ali Çayır, bundan sonraki enerjisini ve hizmet aşkını Irmak Belediyesi için harcayacağını belirtti.

 

Durmak Yok Hizmete Devam

Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı üyesi olan Ali Çayır Ak Parti Irmak Kasabası Belediye Başkan aday adaylığında partisinin Durmak yok hizmete devam sloganı ile gece gündüz,kar,çamur demeden çalışıyor.Kasabasına hizmet etme merakı ile aday adaylığını açıklayan Çayır kasaba halkının da tam desteği ile  seçim startını verdi.

 

Ali ÇAYIR Kimdir ?

 

              27.10.1960 yılında Kalecik’in Yalım köyü (ırmak kasabası) da doğdum 4 çocuk babasıyım. İlk ve orta öğrenimimi şerefli koç hisar yatılı bölge okulunda okudum. 1980 yılında Kırıkkale Lisesinden mezun oldum. Kırıkkale amatör ve çelik spor ve Kıbrıs barış kuvvetlerinde futbol oynadım. Askerliğe müteakip otobüs ve emlak işletmeciliği yaptım. Kırıkkale rafinerisi, çimtaş, tefken, Alarko işçi servis ihalesini aldım ve 10 yıl hizmet verdim. Sözleşme süresinin dolmasıyla Ankara işçi ve memur servisi taşımacılığını yaptım.

             Yapmış olduğum işim dolayısıyla halk ile iç içe yaşadım. Kırıkkale vakfı başkan yardımcılığı ve koordinasyon başkanlığı yaptım. 2007 yılında esnaf olarak emekli oldum. Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardım ve Dayanışma vakfı mütevelli heyeti ve komisyon üyesi olarak 2 dönemdir görev yapmaktayım.

            Kırıkkale, Yahşihan ve Irmak kasaba halkımızla iyi ve kötü günlerinde yanlarında bulundum. 1999 yılında ırmak kasabasında muhtarlık yaptım.  Şayet partimiz beni bu göreve laik görür, birikimlerim, deneyimlerim ve plan ve projelerimle ırmak kasabası halkımıza faydalı olacağıma inanıyorum. 

 

Bu haber 4214 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet Şehit Cenazesinde Ne Millet Vardı Ne De Devlet

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak

Türkeş'in bugün Ölümünün 13. Yılında Anılacak Türkiye'de Yurt dışındaki bütün sevenleri çeşitli etkinliklerle bugün Bilge lideri anacaklar.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi