Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BALIŞEYH BELEDİYE BAŞKANINA MHP İLÇE TEŞKİLATINDAN TEPKİ

BALIŞEYH BELEDİYE BAŞKANINA MHP İLÇE TEŞKİLATINDAN TEPKİ

Tarih 25 Şubat 2013, 10:14 Editör PINAR YILMAZ

BALIŞEYH BELEDİYE BAŞKANINA MHP İLÇE TEŞKİLATINDAN TEPKİ

BALIŞEYH BELEDİYE BAŞKANINA MHP İLÇE TEŞKİLATINDAN TEPKİ

Milliyetçi Hareket Partisi Balışeyh İlçe Başkanı Ali Cansu ve MHP'li Belediye Meclis Üyesi ve Daimi Encümen Üyesi Haydar Tuna yaptıkları basın açıklamasında Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu'na tepki gösterdiler.

İlçe Başkanı Cansu  ve Daimi Encümen Üyesi Tuna yaptıkları ortak açıklamada Belediye Başkanı Dedelioğlu'nun kanun nizam tanımaz tavırlarına tepki göstererek 'Balışeyh'te Belediyeye ait bir bina partisi olduğu AK Parti'ye ilçe teşkilatı olarak verildi. Hiçbir Encümen kararı olmadan veya hiç bir şekilde ne ihale nede bir kira sözleşmesi yapılmadan sadece partisine şirin gözükmek için ilçe belediyesine gelir sağlaması gereken bir taşınmaz iktidar partisine ilçe başkanlığı olarak tahsis edilmiştir' ifadelerine yer verdiler.

Milliyetçi Hareket Partisi Balışeyh İlçe Başkanı Cansu ve Daimi Encümen Üyesi Tuna 'Bizim konu hakkında kendisi ile ilgili suç duyurusunda bulunacağımız yönünde yaptığımız açıklamaların ardında ani bir kararla sabahın sekizinde daimi encümeni toplayan Belediye Başkanı Dedelioğlu, yaptığı yanlışın farkına vararak hatasını kapatmak için taşınmazın kiralanması için encümen kararı aldırmaya çalışmıştır. Uydurma bir kira sözleşmesi yapılarak bizleri ikna etmeye çalışmaktadır. AKP önceki ilçe binasının kirasını ödeyemediği için mal sahibi tarafından atılmıştır. belediyeye nasıl kirasını ödeyecek. Balışeyh belediyesinin geliri zaten ortada dır.'dediler.

Bu haber 3638 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Balışeyh

Balışeyh köylerini Mayıs Dolu su elç etti

Balışeyh köylerini Mayıs Dolu su elç etti Balışeyh köylerini Mayıs Dolu su elç etti

Hububat Üreticileri Bilgilendirme Toplantıları Balışeyhde yapıldı

Hububat Üreticileri Bilgilendirme Toplantıları Balışeyhde yapıldı Hububat Üreticilerimizin Dikkatine Akşam Bilgilendirme Toplantılarına Balışeyh İlçesi Işıklar Köyünde Devam Edildi...
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi