Engelliler Şenliği Düzenlenecek


Açıklama: 10-16 Mayıs Özürlüler Haftası münasebetiyle tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale'de de çeşitli etkinlikler düzenlenecek.
Kategori: Dünya
Eklenme Tarihi: 09 Mayıs 2009
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 10:05
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=1139


Engelliler Şenliği Düzenlenecek

10-16 Mayıs Özürlüler Haftası münasebetiyle tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale'de de çeşitli etkinlikler düzenlenecek.


Etkinlikler Düzenlenecek

İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Koordinesinde kutlama komitesi tarafından 8. Geleneksel engelliler Şenliği 10-16 Mayıs Özürlüler Haftası münasebetiyle tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 11 Mayıs Pazartesi günü Mehteran Takımı eşliğinde protokol, STK’lar ve Rehabilitasyon merkezinin katılımlarıyla “Büyük Engelsiz Yürüyüşü” ile başlayacak olan program saat 10:00 Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile devam edecek. Daha sonra Celal Bayar Parkında etkinlik düzenlenecek. Özel Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin ve Özel Eğitim Okulu öğrencilerinin Müzik, Şiir ve Dans sunumları, Özürlü Dernekleri mensuplarının şiir, müzik ve Spor gösterisi yapılacak.


Engelliler İle Futbol Maçı Yapılacak

12 Mayıs saat 14:00’da Öz-Fm ve Radyo K ortak canlı yayında tüm özürlü grupları ve Rehabilitasyon Merkezleri eğitimcileri ile oturum yapılacak. 14 Mayıs Perşembe Günü Kültür Merkezinde altı Nokta Körler Derneği, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü KKÜ öğrencileri tarafından düzenlenen tiyatro etkinliği yapılacak. 15 Mayıs Cuma Günü ise Kırıkkale Belediyesi garaj Amirliğinde İşitme Engelliler Futbol Takımı ile Protokol üyeleri arasında futbol maçı yapılacak.