Şimşeklerin Hedefi Üç Puan


Açıklama: Kırıkkalespor,Telekom'u Ağırlıyor
Kategori: Spor
Eklenme Tarihi: 09 Mayıs 2009
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 14:16
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=1142


Şimşekler’de Hedef 3 Puan

Ligin son iki haftasına girilirken hayati önem taşıyan Türk Telekomspor maçı Kırıkkalespor’un ligdeki konumunu belirlemesi açısından son derece kritik bir maç ve Kırıkkalespor’un kazanmaktan başka bir seçenğinin olmadığı bu sezon ki oynayacağı en zorlu maçı olacak.


Kırıkkalespor Teknik Direktörü Fikret Bademci, takımlarının son haftalarda aldığı galibiyetle iyi bir çıkış yakaladığını belirterek, “Türk Telekom maçında da 3 puanı almak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.


Son haftalarda yakaladıkları galibiyet serisini kendi saha ve seyirci önünde sürdürmek istediklerini ifade eden Bademci şunları söyledi: “Ligin sonlarına yaklaştıkça maçlar daha da çekişmeli hale geliyor. Çıkışımızı sürdürmek için, son iki hafta daha iyi bir performans göstermek zorundayız. Bunun için takımın her kademesinde hummalı bir çalışma var. Çıkışımızı sürdürmek için var gücümüzle çalışacağız”


Pazar günü Türk Telekomspor ile yapacakları maçın iki takım açısından da son derece önemli olduğunu ifade eden Bademci; “Son iki haftada oyun olarak ve mücadele anlamında takımımızın yükselen bir performansı var. Bunu Türk Telekom karşısında galip gelerek sonuca da yansıtmak istiyoruz. Futbolcularımızın hafta boyunca yapılan antrenmanlardaki performansları bizi bu zor maç öncesi memnun ediyor”


Hedeflerinin ligde kalmak olduğunu ve Pazar günü kendi sahalarında Türk Telekom engelini aşarak rahat bir nefes almak arzusu içinde olduklarını belirten Kırıkkalespor Teknik Direktörü Fikret Bademci “Kendi evimizdeki maçı kazanarak ligde kalmamızı garanti altına almak istiyoruz. Bunun için de Telekom maçına eksiksiz olarak hazırlanarak bizleri sezon başından beri destekleyen taraftarlarımızı sevindirmek ana hedefimiz olacaktır. Şu anda takımımızda sakat ve cezalı bulunmaması ile ilk kez tam kadro çıkacağımız rakibimiz karşısında elimizden geleni sahaya yansıtarak sevinmek ve sevindirmek istiyoruz” dedi.


Bademci, “Maçlar yalnızca saha içerisinde futbolcuların mücadelesiyle kazanılmıyor. Şehrin tüm dinamiklerinin el ele vermesi ve gerçek anlamda birlik beraberlik içerisinde hareket edilmesi takımların maç kazanımlarında önemli rol yonuyor. Taraftarlarımızın bizim için ne kadar önemli olduğu herkes tarafından biliniyor. Onlar bizim gerçek anlamda onikinci adamımız. Bu nedenle onların da desteğini bekliyoruz” dedi.


Hafta sonuna kadar çalışmalarını sürdüren Kırıkkalespor’lu futbolcular kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.