Bahşılı Belediyesi 3.sinin düzenlediği İftar Programına 2500 Kişi katıldı


Açıklama: Bahşılı Belediyesinin 3.sinin organize ettiği toplu iftar programına yaklaşık 2500 kişinin katıldığı bildirildi.ı
Kategori: Bahşılı
Eklenme Tarihi: 25 Haziran 2016
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 15:14
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=14640


Bahşılı Belediyesi 3.sinin düzenlediği İftar Programına 2500 Kişi katıldı


Bahşılı Belediyesinin 3.sinin organize ettiği toplu iftar programına yaklaşık 2500 kişinin katıldığı bildirildi.

Bahşılı merkezinde bulunan cumhuriyet meydanında Belediye Başkanı Uyar ın düzenlediği iftar programına AK Parti Kırıkkale Mv.Apdullah Öztürk,Bahşılı Kaymakam’ı Harun Ersin Polat,Kırıkkale Belediye başkanı Mehmet Saygılı,Bahşılı İlçe Emniyet müdürü Mehmet Yanıkoğlu,Emniyet müdür yardımcısı Tamer Köksal,AK Parti il başkanı Mürsel Akçay,Bahşılı AK Parti İlçe başkanı Sadullah Duyar,Türkye gençlik vakfı kırıkkale temsilcisi Mehmet Çağrı Baykal ,Bahşılı AK Parti Kadınlar kolu ve gençlik kolları,Bahşılı ilçe müftüsü Hacı Osman Solmaz,Kırıkkale Medya ve Gazeteciler cemiyet yönetin kurulu üyesi Ahmet Yaman,Kamu kurum amirleri, Mahalle ve köy muhtarları, Kırıkkale Gazeteciler cemite başkanı Ramazan Çetin, Dernek  ve oba başkanları ile 2500 e yakın Halk katılarak meydanı doldurdu.

 

Kuran Tilaveti ile başlayan program daha sonra Belediye Başkanı İbrahim Uyar’ın konuşması ile devam etti.

Uyar değerli Millet vekilim,Kırıkkale Belediye Başkanım,Kaymakam ım,İl başkanım ve Kıymetli bahşılıllar 3.sini düzenlediğimiz toplu İftar programımıza şeref verdiniz teşekkür ederim.Bu vesileyle yaklaşan Ramazan Bayramınıza da tebrik eder hayırlı iftarlar dilerim dedi.

 

Ezan okunması ile iftar programı başladı.Yemekten sonra ilçe müftüsü Hacı Osman Solmaz dua etti.Ravza ilahi gurubu ilahiler okuyarak ,semah gösterileri sundu.

Daha sonra büyük bir bakır ibriği andıran çeşmeli sırtta taşınan Osmanlı şerbeti dağıtıldı. kukla grubu ise Kukla gösterisinde Hacıvatla Karagözü canlandırıldı,Kuklalar konuşuyor sunulurken,Yetenek sizsinizin programına çıkan Natali ise çemberlerle sunduğu muhteşem gösteri seyircileri büyüledi.daha sonra yine aynı bayan ateşli dans gösterisi ile tehlikeli sahnelere imzasını attı.

 

Kukla gurubunun bazı çocuk izleyicilere hediyeler dağıtırkeni,çocukların yüzlerine çocuk çizgi film karakterleri çizildi.Dondurma dağıtımı ile muhteşem gece sona erdi.

Belediye Başkanı İbrahim Uyar Kukla grubuna birde günün anısına plaket verdi.

Canı gönülden canpervane çalışan personeline teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çekildi.


 haberci71 haber sitesi olarak Bahşılı Belediye Başkanı nın organizesi ve personelin büyük gayreti ile ravza ilahi gurubun ilahileri ve semah gösterileri ile Ankaradan gelen Genç Sanat grubunun muhteşem gösterileri ile yanı heyecanla izlenen,program bitiminde dahi yarım saatte meydanı tertemiz eden belediye personelinin son hatıra fotoğrafında Başkan Uyar ın dediği gibi ,'sizler vedarı iftarımsınız sizinle gurur duyuyorum emeklerinize çabalarınıza çok teşekkür ederken,bizde aynı güzellikte emeği geçen herkese ve teşrif eden bütün misafirlere çok teşekkür ediyoruz. İnanmak,Başarmak,birliktelik, sadakat bu olsa gerek diyoruz.