1 TL'lik Tava - 0,95 kuruşluk karpuz


Açıklama: Kırıkkale'de, Ramazan münasebetiyle müşterilerine teflon tavayı 1 TL'den veren mağaza ile gıda marketi açılışında 0,95 kuruşa satılan karpuz kısa sürede tükendi.
Kategori: Ekonomi
Eklenme Tarihi: 22 Ağustos 2009
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 14:32
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=1576


Kırıkkale Ankara Caddesi'ndeki Cam DÜNYASI  züccaciye mağazası, mahalli gazeteler aracılığıyla Ramazan ayına özel indirimle normalde 5 TL olan teflon tavanın fiyatını 1 TL'ye indirdiğini duyurdu. Bir kişiye sadece 1 tava verileceği de belirtilen ilanda, indirimin bir güne özel olduğu açıklandı.Sabahtan itibaren mağazaya gelmeye başlayan müşteriler, indirimli tavadan alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar. Birkaç saat içinde ayrılan tavaların büyük bölümü tükenirken, ilerleyen saatlerde müşteri sayısı da arttı. Müşterilerin tavalardan alabilmek için zaman zaman izdihama yol açmasından dolayı tezgâhtarlar zor anlar yaşadı.

 

Mağaza sahibi Mustafa Ayyıldız, "Ramazan'da ailelere en çok lazım olan bir ürünü bir günlüğüne zararına da olsa satmak istedik. Normalde 5 TL olan tavaları 1 TL'ye satışa sunduk. Bunu yaparak, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine karınca kararınca destek olmaya çalıştık.teveccüh gösterip mağazamızı tercih eden müşterilerimiz 1200 adet tavayı hemen bitirdiler,bu kadar ilgi beklemiyorduk ,teşekkür ederiz." Dedi

Aynı şekilde de Kandemirler alış veriş merkezi yeni mahalle şubesinde de karpuzun kilosu 0,95 krş tan satılınca bir kamyonet karpuz kısa sürede tükendi.

Bazı büyük marketler ve mağazalarda bu şekilde promosyon satışlarla gündeme damga vurmaya devam edeceğe benziyorlar.kimmi kazanıyor elbette Kırıkkale’li insanlarımız kazanıyor tabiî ki.promosyona devammm.

AY Haberci