ÖZEL MASAL ANAOKULU, YAZ OKULU FAALİYETLERİNDE KALİTESİNİ GÖSTERİYOR


Açıklama: ÖZEL MASAL ANAOKULU, YAZ OKULU FAALİYETLERİNDE KALİTESİNİ GÖSTERİYOR
Kategori: Güncel
Eklenme Tarihi: 09 Temmuz 2017
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 20:54
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=15968


 

ÖZEL MASAL ANAOKULU, YAZ OKULU FAALİYETLERİNDE KALİTESİNİ GÖSTERİYOR

Masal Anaokulunun Minik yürekleri, mavi suların derinlikleriyle tanışarak büyük balıkları yakından seyretti.

Özel Masal Anaokulu, Yaz Okulu Faaliyetleri çerçevesinde düzenlediği Ankara Nata Vega AVM´de bulunan Aqua Vega Akvaryumu Gezisiyle minik öğrencileri mavi suların derinliklerinde yaşayan onlarca çeşit balıklarla tanıştırıldı.

“BUGÜN DE YİNE ÇOK EĞLENDİLER”

Gezi öncesi meraklı gözlerle akvaryumu gezen miniklerin gezi sonrasındaki heyecanları ve mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Öğretmenleri Betül Akçalı,Hatice Başbuğ ve Gözde Şahinli gözetiminde Miniklerin Akvaryumu izlerken özellikle Biberonla Balık beslemeleri çok ilgilerini çekti.

Gezi sonrası bir açıklama yapan Özel Masal Anaokulu Müdiresi Sebahat Torunoğlu, “Günler geçiyor, Masal´ın yaz maceraları giderek daha da eğlenceli hale geliyor. Masmavi suların derinliklerinde en güzel balıkların narin süzülüşleri eşliğinde, güzelliklerimizin ışıl ışıl heyecanla parlayan gözlerini gördük bugün. Bugün de yine çok eğlendik, yeni maceralara yelken açtık” diye konuştu.


SUALTI DÜNYASININ EN HEYECAN VERİCİ CANLILARI BU AKVARYUMDA

Sualtı dünyasının en heyecan verici canlılarının bu akvaryumda var olduğunu ifade eden Torunoğlu, “Dünyanın farklı noktalarından Aqua Vega için getirilen deniz canlılarını Ankara´nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Nata Vega Outlet´in -2. katında görme şansı elde ettik. Minik yürekler, zaman zaman heyecanlanırken, zaman zaman da şaşırdıkları bu tünel yolculuğunda 12 bin deniz canlısını tanımanın tadını çıkardı.”

AQUA VEGA´DA BENZERSİZ BİR YOLCULUK YAŞADIK

“Toplam 4.5 milyon litre su kapasitesine sahip ve 98 metre uzunluğunda olan Aqua Vega, Köpekbalıklarından Koi balıklarına, Napolyon balıklarından Palyaço balıklarına kadar yüzlerce çeşit balığa ev sahipliği yapıyor. 24 farklı akvaryumun birleşimiyle oluşan Aqua Vega´da benzersiz bir yolculuk yaşadık” şeklinde konuşarak yaz okulunun farkındalığının sadece bununla da bitmediğini.


ileterek devam etti  ve şöyle devam etti.

Torunoğlu bizim faaliyetlerimizde ayrıca Kuran öğretmek,İngilizce eğitim,Türkçe ile Matematik eğitiminin yanı sıra yüzme kursları ve futbol uygulamaları yapılmakta diyerek maceralarımız devam edecek dedi.

Miniklerin at sevgisi bir başka görsel hale dönüştü,başta biraz çekinseler de sonradan defalarca binmek istediler.