Bakanın Ağabeyi Ankara'ya kaldırıldı


Açıklama: İç İşleri Bakanı Beşir Atalay'ın Ağabeyi mide rahatsızlığından Kırıkkale Devlet Hastanesine yatırılmıştı.Bakan Beşir Atalay beraberinde Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal ile birlikte Kırıkkale Devlet Hastanesi'ne geldi.
Kategori: Siyaset
Eklenme Tarihi: 01 Eylül 2009
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 12:09
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=1649


Bakanın Ağabeyi Ankara Yüksek İhtisasa kaldırıldı

İç İşleri Bakanı Beşir Atalay’ın Ağabeyi mide rahatsızlığından Kırıkkale Devlet Hastanesine yatırılmıştı.Bakan Beşir Atalay  beraberinde Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal ile birlikte Kırıkkale Devlet Hastanesi'ne geldi. Bakan Atalay, hastanede tedavi gören ağabeyi Rıfat Atalay ile bir süre görüştü, daha sonra Hastane Başhekimi Genel Cerrah Mehmet Öncel'den bilgi aldı. Hastaneden ayrıldıktan sonra sağlık bakanının devreye girmesi ile hastanın tam teşekküllü bir hastaneye kaldırılmasına karar verildi.

Edinilen bilgiye göre aynı gün Bakanın talimatı ile bütün bilgileri tetkitleri ile doktor nezaretinde Rıfat Atalay Ambulansla Ankara Yüksek İhtisas hastanesine nakledildi.

Hastanın hastalığının ciddiyetini koruduğu ve tam teşekküllü ,Türkiye’nin sayılı hastaneleri arasında sayılan Ankara Yüksek İhtisas hastanesine yatırılan Rıfat Atalay Çarşamba günü büyük bir aksilik olmazsa Midenin alt kısmından ameliyata alınacağı belirtildi.

cenabı Allahtan acil şifalar diliyoruz.

Haberci