Karaahmetli Çiftçileri Memnun


Açıklama: Harman yerini ziyarete gelip bereketli olsun diyen Belediye başkanı Faruk Aktaş'a teşekkür eden çiftçiler ,mahsulün iyi olduğunu iletirken birde şikayette bulundular.
Kategori: İlçe Haberleri
Eklenme Tarihi: 10 Eylül 2009
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 09:09
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=1700


 

 

KARAAHMETLİ ÇİFTÇİLER AYÇİÇEK HASATINDAN MEMNUN

“SABAHLARI GAZ KOKUSU GELİYOR, NEFES ALAMIYORUZ”

 

Kırıkkale Bahşılı Karaahmetli kasabası çiftçileri Ayçiçeği hasatın’dan memnun olduklarını bildirdi.

Harman yerini ziyarete gelip bereketli olsun diyen Belediye başkanı Faruk Aktaş’a teşekkür eden çiftçiler ,mahsulün iyi olduğunu iletirken birde şikayette bulundular.

Mehmet Çinkaya isimli çiftçi  “bizler sabah namazında kalkıp harman yerine çalışmaya geliyoruz,ama kasabanın üzerine bir bulut gibi çöken gaz tabakası bize pek rahat vermiyor genzimiz yanıyor,gözlerimiz sulanıyor,öksürükten boğuluyoruz,nefes alamıyoruz. bunu bir gündeme taşırmışsın başkan diyerek ,şikayette bulunan Mehmet Çinkaya “bu sene ayçiçeği yüzümüzü güldürdü 20 dönüm tarladan 1 ton çekirdek aldık,Allah bereket versin “dedi.

Belediye Başkanı Faruk Aktaş’ta aslında biz çiftçilerimizin sorunlarını sormaya gelmiştik amma işte görüldüğü gibi bütün kasaba halkının da aynı şikayeti yaptığı aşikardır. gerçekten genelde sabahları olan gaz kokusu ve gözleri yakan o kimyasal duman neyse bunu Rafineri yetkilileri bize  anlatsın,sorun nedir,neden oluyor.Biz belediye olarak Valilik makamına,Kaymakamlığa, çevre il müdürlüğüne biz bildirdik,araştırmaya gelecekler .”dedi

Haberci

.