Bayraktar 24 Saat Duramadı


Açıklama: Sinan Bayraktar 24 saat duramadı Orduspor ile anlaşmak için Kırıkkale’yi terk ettmesi spor camiasında adeta bomba etkisi yarattı.
Kategori: Spor
Eklenme Tarihi: 08 Ekim 2009
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 18:38
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=1818


Yapılan açıklamada resmi sözleşmenin imzalanmadığı fakat sözlü olarak bir anlaşma yapıldığı ve teknik heyet ile yardımcıları konusunda her türlü görüşmenin yapıldığı, sözleşme imzalamaları konusunda bir sorun olmadığı ifade edilmişti. Karşılıklı söz kesen iki taraf hayırlı uğurlu olsan diyerek bu konuda el sıkışmıştı.


Hatırlanacağı gibi dün akşamüzeri yapılan açıklamada teknik direktörlüğe Sinan Bayraktar, yardımcı antrenörlük görevlerine Murathan Karagöl ve kaleci antrenörlüğü görevine de Hüsnü Karakoyun’un getirildiği açıklanmıştı.


Daha bu haberin üzerinden 24 saat geçmeden Sinan Bayraktar, Orduspor’dan teklif aldığını belirtmiş ve vermiş olduğu sözü unutarak hemen kentten apar topar ayrıldığı açıklandı. Bayraktar’ın Orduspor ile anlaşmak için Kırıkkale’yi terk ettiği adeta omba etkisi yarattı. Bu konuda açıklama yapan Genel Menajer Basri Kara, olayı doğruladı ve teknik heyetin göreve başlamadan şehirden ayrıldıklarını ifade etti. Kara, bu durumda takımımızın başında yine Yunus Emre Yetkin, yeni bir teknik direktör ile anlaşıncaya kadara takımı çalıştırmaya devam edecektir dedi.