KIZILIRMAK ŞEHİT VOLKAN PİLAVCI ANAOKULU Süper Kahramanım Bizden Biri PROJESİ


Açıklama: KIZILIRMAK ŞEHİT VOLKAN PİLAVCI ANAOKULU, 'Süper Kahramanım Bizden Biri' PROJESİ İLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Kategori: Güncel
Eklenme Tarihi: 25 Mayıs 2021
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 01:26
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=18217


KIZILIRMAK ŞEHİT VOLKAN PİLAVCI ANAOKULU, 'Süper Kahramanım Bizden Biri' PROJESİ İLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.

Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulu öğretmenleri İlknur BAŞKONUŞ ve Sümeyra DİLSİZ' in ortağı oldukları Süper Kahramanım Bizden Biri eTwinning projesi ile öğrencilere Kasım ayından başlayarak her ay ülkemizde yetişen Atatürk’ten Mehmet akif Ersoy' a

Fatih Sultan Memmet’ten Mimar Sinan ‘a daha bir çok  kahramanların hayatlarını, eserlerini ve başarılarını slayt, resim, video ve drama yolu ile öğrencilere  tanıttılar. Öğrenciler bu sayede hayali, sanal kahramanlar yerine kendi Kendi tarihinden,kendi ülkesinde yetişen kahramanların hayatlarını, eserlerini ve başarılarını öğrenerek tarihi bilgilerini genişlettiler ve kendilerine örnek alma fırsatı yakaladılar.

Bu Projeye okul idaresi, öğretmenleri ve velilerde destek verdiler. Proje sonunda ise daha anlamlı ve zevkli bir çalışma ile veliler çocukları ile birlikte benim kahramanım adlı oyuncak tasarladılar ve hep beraber oynadılar. Bu sayede çok kazanım elde ettiler.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.