Ahmet Sungur'a Fidye Tehtidi


Açıklama: Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur'un Oğlu Kaçırıldı. Kırıkkale'ye bağlı Yahşihan ilçesinin Belediye Başkanı Ahmet Sungur'un 16 yaşındaki oğlu fidye için kaçırıldı. Sungur'un oğlu M. Sungur, okula giriş saatinde S.T. tarafından silah zoruyla kaçırıldı
Kategori: Yahşihan
Eklenme Tarihi: 16 Ekim 2009
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 12:29
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=1855


Ahmet Sungur'un Oğlu Kaçırıldı

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur'un Oğlunu Kaçırdı,sonrada makamına gelerek fidye istedi....!

Kırıkkale’ye bağlı Yahşihan ilçesinin Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un 16 yaşındaki oğlu panelvan bir araçla okula giderken kaçırırlar.

  

Sabah erken saatlerden evden çıkarak okula gelen M. Sungur’un, okula girerken yanına yaklaşan S.T tarafından silah zoruyla araca bindirir ve kaçırır daha sonrada Başkanın makamına gelerek fidyeyi ister,Başkan şüpheli şahsa önce inanmaz ve makamdan kovar,sonra telefon veren yakınları olayı doğrular,jandarmaya haber verir. 

  Oğlunun kaçırıldığı haberini alır almaz Yahşihan Jandarma Komutanlığı’na gelen Başkan Sungur ve beraberindekiler, fidyecilerin elinden kurtulup bir vatandaşın evine sığındığı haberi üzerine giderek o evden başkanın oğlu M. Sungur’u teslim alırlar.
BİZZAT BAŞKANDAN FİDYE İSTEDİLER

Başkanın oğlunu kaçırdığı iddiası ile S.T’nin arama çalışmaları başlatılırken, M. Sungur’u kaçırdığı iddia edilen S.T’nin Belediye Başkanı Ahmet Sungur’dan bizzat gelerek 70 bin TL fidye istediği başkanında şaka yaptığını zannederek makamdan kovduğu gelen bilgiler arasında.

Haberci