Kuzucu'dan Çıkartılan İşçilere Destek


Açıklama: Kuzucu'dan Çıkartılan İşçilere Destek
Kategori: Siyaset
Eklenme Tarihi: 24 Aralık 2009
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 17:43
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=2126


Plansız, programsız bir belediye, yarinin ne olacağını, ne getireceğini hesaplayamayan bir belediye, işe nerden başlayıp ne zaman biteceğini , bir işin kaça mal olacağının hesabını yapamayan bir belediye başkanı ve ekibi ile karşı karşıyayız.

 

Sayın belediye başkanı, Geçen yıl bir çok işçiye kadro verdiniz. Bir çok işçiyi umutlandırdınız, güvendirdiniz. Bu insanların güvenini ve inancını kötüye kullanarak onların ve ailelerinin oylarını aldınız. Şu kış günü onlarla işiniz bitince onları kapının önüne koydunuz. Bu kış günü çıkarılan işçiler ne yapsınlar. Nasıl çaresiz bir durumda kaldıklarını düşünebiliyor musunuz?

 

Siz bu işçileri seçimden önce neden aldınız ve neden kadro verdiniz? Bunların belediyeye yararlı olup olmadığını hiçmi hesap etmediniz? Peki bu insanları işten çıkarırken , belediyenin temizlik işlerini, su sayacı okuma işlerini neden özel şirketlere verdiniz ? Yoksa ihaleyi verdiğiniz şirketlere bir vefa borcunuz mu vardı? Eğer bir vefa borcunuz varsa bu borç  sizi iki dönemdir seçen Kırıkkale halkına olan vefa borcunuzdur. İlk önce Kırıkkale halkına olan vefa borcunu ödeyin.

 

Şuan işten çıkarılan işçilerin evlerinde büyük bir keder, büyük bir hüzün var. Onlar ve aileleri geleceklerinden endişeli, ne yapacaklarını bilemez bir durumda çoluk çoçuğu ile endişeli bir bekleyiş içindeler.

 

Gelin bu yanlıştan VAZGEÇİN. Sayın belediye başkanı, milletvekillerini de yanına alarak buna bir hal çaresi bulun. Doğruca hükümete gidin. Hükümet sizin eliniz de yalvarın yakarın ne yaparsanız yapın hem bu işçilerin maaşlarını ödeyin, hem de hiçbir işçiyi işten çıkarmayın. Eğer sebep olduğunuz yanlış icraatınızdan dönecek girişimlerde başarılı olmazsanız yapacağınız en güzel iş  onurluca Belediye Başkanlığı görevinden istifa etmektir.

 

 

 

 

Milliyetçi Hareket olarak tüm insanların işinin olduğu, aşının kaynadığı, yarınlarından endişesi olmayan, tüm halkımızın birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağı , Kırıkkale’mizi Cumhuriyet şehrine yakışır, bir duruma getireceğimizi ve bunun için çalışacağımıza söz veriyoruz.

 

Bizde Kırıkkale Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı olarak, Kırıkkale Belediyesinden çıkarılan tüm işçi hemşerilerimizin haklı mücadelelerinde yanlarında olduklarımızı ve tüm haklarını en iyi şekilde kollayıp gerekli girişimlerde bulunacağımızı bilmelerini istiyoruz.