Memduh Bodur'dan, Devlet Bahçeli'ye Ziyaret


Açıklama: Memduh Bodur, MHP Genel Merkezi'nde Temaslarda Bulundu.
Kategori: Siyaset
Eklenme Tarihi: 28 Aralık 2009
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 08:30
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=2156


HACILAR BELEDİYE BAŞKANINDAN MHP GENEL MERKEZİNE ZİYARET
MENDUH BODUR'DAN DEVLET BAHÇELİ'YE ZİYARET
 
29 Mart yerel seçimlerinin ardından 3.defa belediye başkanlığına seçilen Kırıkkale’nin modern kasabası Hacılar’ın Belediye Başkanı Memduh Bodur, geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile MHP Genel Merkezi’nde bir görüşme yaptı. Bahçeli’nin MHP Genel Merkezi’ndeki makam yapılan görüşmede Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaklaşık 40 dakika baş başa görüştüler.

Son derece samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ülke gündemi ve Kırıkkale üzerine fikir alışverişinde bulundular. Görüşme sonrasında Bodur, Bahçeli’ye üzerinde “Ne Mutlu Türküm Diyene” yazılı bir Atatürk portresi, Hacılar Belediye Başkanlığı’nın ve MHP Hacılar belde teşkilatının yeni yıl takvimi ve çeşitli hediyeleri sundu. Ziyaretten ve Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur’un modern belediyecilik anlamındaki hizmetlerinden son derece memnun olduğunu belirten Devlet Bahçeli, Türkiye’nin ve Kırıkkale’nin bu tür çalışmalara imza atan MHP’li belediye başkanlarına ihtiyacı olduğunu, MHP kadrolarının tüm Türkiye’de hizmet ettiklerini söylerken, Bodur’un başarılı çalışmalarına devam edeceği konusundaki inancının tam olduğunu belirtti.
Bodur: MHP Kadroları, Kırıkkale’de İktidara Gelecek


Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur da, yoğun ülke gündemi içerisinde kendisine vakit ayıran Genel Başkan Bahçeli’ye teşekkürlerini sunduğunu, belediyecilik anlamındaki çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini ve MHP kadrolarının hem ülke genelinde hem de Kırıkkale’de iktidara gelmeleri için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Genel Merkezde Görüşmeler Yaptı

Genel Başkan Devlet Bahçeli ile samimi bir ortamda geçen görüşmenin ardından Memduh Bodur MHP Genel Merkezindeki görüşmelerine devam etti. MHP Genel Başkan yardımcılarından Cihan Paçacı, Bülent Didinmez, Osman Çakır, Metin Çobanoğlu, Mehmet Ekici ve Deniz Bölükbaşı’nı da makamlarında ziyaret eden Bodur, Ortadoğu Gazetesi başyazarı Yıldıray Çiçek, genel başkan danışmanları ve Kadın Kolları Genel Başkanı Hediye Akdere ile de bir dizi görüşmelerde bulundu.
Haberci71