Türk Eğitim-Sen'in Büyük Başarısı


Açıklama: Türk Eğitim-Sen'in Büyük Başarısı
Kategori: Eğitim
Eklenme Tarihi: 30 Aralık 2009
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 04:50
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=2177


Türk Eğitim-Sen’in Büyük Başarısı

 

Türk Eğitim-Sen Şb.Bşk A.Yücel Karabacak’ın 31 Ekim ve 1 Kasım 2009 tarihinde yapılan müdür ve müdür yardımcılığı sınavında il birincisi olması yanında Türk Eğitim-Sen üyeleri de büyük bir başarıya imza attı.Şube Başkanı Karabacak açtığımız kurslarda üyelerimiz başarılı sonuçlar aldı.

 

Türk Eğitim-Sen Şube Basın ve Dış İlişkiler Sekreteri Mustafa GEDİK yaptığı açıklamada yapılan müdürlük sınavında 48 Üyemiz ve Müdür yardımcılığı sınavında 46 Üyemiz başarılı olmuştur.

 

“Müdür yardımcılığı sınavında başarılı olan ilk dört Türk Eğitim-Sen üyesi çıkmıştır.Kursa katılan üyelerimizden 24 üyemiz Müdürlük sınavında 22 üyemiz ise müdür yardımcılığı sınavında başarılı olmuştur.

 

Bu başarıda sınav öncesi sendikamız tarafından üyelerimize yönelik açılan kursun sunulan kitap , cd ve yardımcı kaynaklarında büyük katkısı olduğuna inanıyoruz.Ayrıca üyelerimize bıkmadan yorulmadan bir ay süre ile kurs veren , alınan bu başarıda büyük emekleri olan değerli yönetici ve öğretmenlerimize de sonsuz teşekkür ediyoruz.

 

Türk Eğitim-Sen üyelerini tebrik eder, başarılarını devamını diliyoruz”dedi.