Daha Çok Çalışmalıyız


Açıklama: Kırıkkale Balışeyh Kaymakamı Faruk Bülent BAYGÜVEN, ilçedeki tüm kurum amirleriyle Kaymakamlık makam odasında bir toplantı yaptı.
Kategori: Balışeyh
Eklenme Tarihi: 01 Şubat 2010
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 15:37
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=2325


Kırıkkale Balışeyh Kaymakamı Faruk Bülent BAYGÜVEN,  ilçedeki tüm kurum amirleriyle Kaymakamlık makam odasında bir toplantı yaptı.
Toplantıda Kaymakam BAYGÜVEN, ilçenin gelişimine yönelik olarak yapılacak projelerin neler olabileceği konusunda kurum amirlerinden fikirler aldı.
Toplantıda; ilçeye yönelik olarak, ilçenin tarihi ve turistik yerlerinin iyileştirilmesi, ilçenin mobese kameraları ile izlenmesi, fidan dikim çalışmaları, engelli vatandaşlara yönelik hizmetler, tarım ve hayvancılık projeleri, yol kenarlarının ağaçlandırılması, köylü pazarlarının oluşturulması, meslek yüksek okulunun kurulması, şehit mezarlıklarının bakım çalışmaları, ortaöğretim öğrencilerine yönelik SBS ve ÖSS kursları ve okuma yazma bilmeyenlere yönelik kursların açılması, çeşitli meslek edindirme çalışmalarının yapılması ve daha birçok konuda durum değerlendirmesi yapıldı.
Toplantıda her ayrıntıyı dikkatlice dinleyen ve irdeleyen İlçe Kaymakamı BAYGÜVEN, ''Bu zamana kadar yapılan faaliyet ve çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Gerçekten güzel çalışmalar yapmışsınız. Bundan sonra daha çok çalışarak istikrarlı bir şekilde ilerlememiz ve ilçemizi geliştirmemiz gerekiyor. Bu amaçla devletimizin kurumlarına ve gönüllü hayırseverlere önemli vazifeler düşmektedir. İnanıyorum ki yapacağımız çalışmalar neticesinde ilçemiz daha güzel noktalara gelecektir.'' dedi.
 
Haber-Foto : Ahmet KAVAKLI