Can Dostu İle Bölge Birincisi Oldu


Açıklama: Kırıkkale Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi proje tabanlı beceri yarışmasında can dostu ile bölge birincisi oldu. Hedef Türkiye birincisi oldu.
Kategori: Eğitim
Eklenme Tarihi: 10 Mart 2010
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 12:22
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=2546


 

 

 

Can Dostu İle Bölge Birincisi Oldu

 

 

Kırıkkale Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi proje tabanlı beceri yarışmasında can dostu ile bölge birincisi oldu. Hedef Türkiye birincisi oldu.

 

            Proje Tabanlı Beceri Yarışmasının 1.Bölgesini oluşturan  (Ankara- Kırıkkale-Çankırı-Kastamonu-Zonguldak-Bartın-Karabük) illeri arasındaki yarışma 03 - 05 Şubat 2010 tarihleri arasında Ankara’da Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde yapıldı.

Kırıkkale Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin CAN DOSTU isimli projesi “Üretim ve Mühendislik Teknolojisi –I “ yarışma grubunda 7 il arasında Bölge Birincisi  oldu.

Soba zehirlenmesinden kaynaklanan can kayıplarını önlemek amacı ile  Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı Mehmet ÜNAL’ın danışmanlığında Mehmet BALOĞLU ve Sezayi BARUT isimli öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen Can Dostu isimli proje grubunda finale kalan 10 proje ile beraber Türkiye Birincisi olmak için yarışacak.

Okul Müdürü Ünsal CERAN, Bölge Yarışmasında ilimizi en iyi şekilde temsil eden Projelerimizi hazırlayan Koordinatör Müdür yardımcısı, danışman öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederek hedeflerinin Türkiye Birinciliği olduğunu söyledi.

Proje Koordinatör Müdür Yardımcısı Musa ÇÖLMEKCİ’de,  24 – 26 Mart 2010 tarihleri arasında Milli Bakanlığı Şura salonunda yapılacak olan Türkiye Birinciliği yarışmasında derece beklediklerini söyleyerek başarılar diledi.