Ahılı'da Personeli buluşturan iftar


Açıklama: Ahılı belediyesinde çalışan işçilere Başkan Resul Akdağ tarafından iftar yemeği verdi
Kategori: Siyaset
Eklenme Tarihi: 21 Eylül 2008
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 18:51
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=276


Ahılı’da buluşturan iftar

Ahılı belediyesinde çalışan işçilere, Başkan Resul Akdağ tarafından iftar yemeği verdi. Yemekte hoş sohbetlerin yanı sıra birlik ve beraberlik sinyalleri verildi. Akdağ kasabada yaptığı hizmetlerden de kısaca bilgiler verdi.

 

AKDAĞ İŞÇİLERLE BİRLİKTE ORUCUNU AÇTI

Ahılı belediye Başkanı Resul Akdağ önceki gün belediyede çalışan personele iftar yemeği verdi. Akdağ’ın doğa ile iç içe bağ evinde verilen iftar yemeğinde hoş sohbetlerin yanı sıra birlik beraberlik ve kaynaşmalar sergilendi. İşçilerle aynı masada orucunu açan Başkan Akdağ kasabada yapılan hizmetlerden de kısaca bilgi verdi. Akdağ Kasaba içerisine yapılan yaklaşık sekiz yüz metre kare alan yapılan düğün sabolunun inşasını işçilerle birlikte birlik ve beraberlik içerisinde tamamladığını söyledi.

 

GELENEKSEL AHİ ŞENLİĞİ YAPILACAK

Ramazan ayı sonrasında, geleneksel olarak yapılan ahi şenliklerinin devamını yapmayı düşündüklerini belirten Akdağ, ayrıca kasabada yapılan bir takım hizmetlerinde açılışlarının gerçekleştirileceğini söyledi. İftar yemeği havuz başında çay ikramlarının ardından son buldu. İşçiler, “bizleri düşünerek böyle bir günde iftar yemeği veren Başkanımıza teşekkür ederiz” dediler.