Gençlik Merkezi ilgi görüyor


Açıklama: Kırıkkale Gençlik ve Spor il Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından Vali Behiç Çelik Spor salonunda açılan ücretsiz kurslara gençler büyük ilgi gösteriyor.
Kategori: Eğitim
Eklenme Tarihi: 14 Ekim 2008
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 00:20
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=366


Gençlik Merkezi ilgi görüyor

Kırıkkale Gençlik ve Spor il Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından Vali Behiç Çelik Spor salonunda açılan ücretsiz kurslara gençler büyük ilgi gösteriyor. Gençlik Merkezi Müdürü Halil Sağlam, amacın gençlerin dumanlı kahve köşelerinden kurtararak geleceğe en iyi şekilde hazırlamak olduğunu söyledi.

 

HAYDİ GENÇLER

Gençlerin derslerinden boş kalan zamanlarını kötü alışkanlıklar yerine, Gençlik Merkezinde açılan ücretsiz kurslara büyük ilgi göstermesi aileleri sevindirdi. Yaşları 09 ile 24 arasında bulunan gençler ücretsiz kurslarından faydalanmak için akın ediyor. Yenimahalle de bulunan Vali Behiç Çelik Spor salonunda Gençlik Merkezi tarafından Ücretsiz olarak Step Aerobik, Hentbol, Diksiyon, Judo, İngilizce, Halk Oyunları, Bağlama. Basketbol, Masa Tenisi ve Futbol dallarında acılan kursa yaklaşık 500 genç katılırken disiplin birinci planda tutularak geleceğin sporcuları yetiştiriliyor.

 

KAPIMIZ HER GENCE AÇIK

Bugünün küçüğü yarının büyükleri olan gençlere ışık tutmak için Gençlik Merkezi olarak açtığımız kurslarda tüm gençlerin yararlanması için ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Halil Sağlam “Gençlerimizin kahve köşelerinde boş zamanlarını kötü alışkanlıklarla geçirmemesi için açtığımız kursa olan ilgi bizi memnun ediyor ve çocuklarımızı eğitimli hocalar nezaretinde en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz. Bundan en çok velilerin de memnun olması sevindiricidir. Kapımız her gence açık olurken velilerin de her zaman kontrol etme imkânına sahip oluyorlar. Bu arada gençlerimizin derslerinin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini de sağlıyoruz. Açılan ücretsiz kurslar sonunda başarılı olanlara sertifika veriyoruz, bu sayede gençlerinde iş bulma imkânı sağlanıyor. Amacımız daha çok faaliyetlerle birlikte gençlere hizmet sunmak” dedi.

 

ÖĞRENCİLER GEZİ İÇİN YOLA ÇIKTI

Çanakkale ve Bilecik gezisi için bu yıl 18-24 yaş gruplarının katılması ile birlikte 45 öğrenci, Gençlik ve Spor il Müdür Vekili Adnan Vural ve öğrencileri velileri tarafından uğurlandı. Gençlik Merkezi Müdürü Halil Sağlam, gezilerinin amaçlarının gençleri gezmelerini sağlamak ve gittiği illerde gençlerle bir araya gelerek dostluklarını pekiştirmek olduğunu sözlerine ekledi. Kırıkkale Gençlik Merkezi tarafından açılan kursların yanı sıra sosyal ve sportif faaliyetlerin yer aldığı çalışmalardan son derece memnun olduklarını söyleyen öğrenci velileri ise “Hem ücretsiz hem de çocuklarımızın bilgilerini artıran kursların son derece memnuniyet verici. Yetkililere ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler.