Hacılar'da spor zamanı


Açıklama: Hacılar Belediyesinden kasaba halkına yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Kasabanın muhtelif yerlerine spor aletleri yerleştirildi.
Kategori: Spor
Eklenme Tarihi: 18 Ekim 2008
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 17:51
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=400


Hacılar’da spor zamanı

Hacılar Belediyesi’nden kasaba halkına yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Kasabanın muhtelif yerlerine spor aletleri yerleştirildi.

 

SPOR ALETLERİ YERLEŞTİRİLDİ

Hacılar Belediyesi tarafından kasaba halkının spor yapması, boş vakitlerini değerlendirilmesi için kasaba içerisine yerleştirilen spor aletleri kasaba halkından son derece ilgi görüyor.Kondisyon bisikletinden,yürüyüş aletine kadar hemen hemen bütün spor aletlerinin bulunduğu spor alanında hem kasaba gençleri hem  de kasaba kadınları spor yaparak boş vakitlerini değerlendiriyor.

 

HİZMETİN EN İYİSİ

Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur Hacılar Halkı her zaman hizmetlerin en iyisine layık olduğunu yineleyerek “Göreve geldiğimiz günden bu yana bunu kendimize prensip edindik.Bu modern spor aletlerini de kasaba halkımızın hizmetine sunarak onların boş vakitlerini kahve köşelerinde değil de spor yaparak değerlendirmelerini amaçladık.Kasabamızı modern hale getirmek için halkımızı huzur ve rahat içerisinde çağdaş bir kasabada yaşatmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.