Sarızeybek Duygulandırdı...


Açıklama: Anadolu Derneği etkinlikleri içerisinde Kırıkkaleye konferans vermek amacıyla gelen efsane komutan diye adlandırılan Emekli Albay Erdal SARIZEYBEK Türk Metal sendikası salonunda bir konuşma yaptı.
Kategori: Kültür - Sanat
Eklenme Tarihi: 31 Ekim 2008
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 17:00
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=475


Gecenin açılış konuşmasını Anadolu Derneği başkanı PEHLİVANLI yaptı. Emekli Albay SARIZEYBEK’ e teşekkür ederek başladığı konuşmasına Ergenekon’un terör örgütü olarak anılmasından rahatsız olduğunu bildirerek devam etti.

Daha sonra kürsüye gelen Esnaf odaları Başkanı Süleyman KÖSTEKLİ ‘de katılanlara teşekkür ederek bu derneğin desteklenmesini istedi. “Ülkenin bekası için bir değil bin evladımız olsa şehit vermeye hazırız “şeklinde konuştu. Daha sonra Emekli Albay Erdal SARIZEYBEK kürsüye gelerek duygulu bir konuşma yaptı. Terör örgütünün tarihçesini yaparak bugüne nasıl gelindiğini anlattı.
 
Emekli Albay daha sonra Meclis içerisinde PKK terör örgütünün nasıl temsil edildiğini ve Türk hükümetlerinin terör ile mücadelede yapmış olduğu yanlışları kendi yorumu ile anlattı. Konuşmasının sonunda soru sormak isteyen katılımcılara izin verilmeyerek kendilerine bir plaket verildi. Kitapları imzalayan SARIZEYBEK daha sonra Kırıkkale’den ayrıldı.