DENİZLİDE ALTIN BULDUK..........


Açıklama:
Kategori: Köşe Yazıları
Eklenme Tarihi: 21 Şubat 2011
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 13:00
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/yazar.asp?yaziID=5069


DENİZLİDE ALTIN BULDUK..........

Kırıkkalespor Denizli deplasmanında altın buldu.Tedirgin ama umutlu gittigi maçtan,son dakikada attıgı golle 3 puan alarak ben daha burdayım dedirtti.Futbol zevkli oldugu kadar nankör bir oyun.Top seni severse iğnenin deliğinden bile girer sevmezse uğraşdur.İlk yarı maçlarında genellikle hep son dakika golleri ile yenilmiştik.Eğer maçlar 80 dakika  olsa idi biz şuan burda olmazdık.Dediğim gibi top tersine döndü Pazarspor maçında 90+3'de Denizli Belediye maçında 88'inci dakikada puanları topladık.

 Şimdi sıra Torbalısporu yenip onları yakalamak ve üst sıralara doğru tırmanmak.21 puana ulaştık. Kepez Belediye spor 22 puanda Torbalıspor 24 Yalovaspor 24 puanda.Bu hafta yendiğimiz zaman tehlikeli bölgenin dışına dogru hareket edebiliriz.

Ne kadar imkansızlıklar ne kadar zorluklarla karşılaşırsak karşılaşalım kümede kalmamız lazım.Daha önceki yazılarımda anlattığım gibi takımı olmayan şehirler ne kadar meşhur olurlarsa olsunlar fazla tanınmazlar.Şehirlerin  reklam ve tanıtım kapağı futbol takımlarıdır.Şimdi bir örnek verelim daha önce bizimde rakibimiz olan Amasyaspor,Nevşehirspor ve Niğdespor BAL liginde mücadele ediyorlar.Şehirleri 2 şer takım temsil etmesine ragmen 3.lige çıkamıyorlar.

 Değerli Kırıkkaleliler bu hafta Torbalıspor maçına gelip takımı destekleyelim.Bu maç 6 puan değerinde bir maç.Destek gelince neler yapılacağı ortada.Bizim bizden başka dostumuz yok. Kırıkkalesporu seven yada sevmeyen ,futboldan anlayan yada anlamayan  tüm gerçek Kırıkkale dostlarını bu maça davet ediyorum .Gelin bu takım düşmesin şimdi belki işiniz düşmez sevmezsin ama gün gelir evladın,yeğenin ,torunun bu takımda görev yapabilir.Zaman gelir bu kapı sizede lazım olabilir.Zaman birlik ve kurtulma zamanı .İnşallah bu haftaki maçı alır bu takımı kurtarırız.

Amatör küme maçları çamur deryası sahalarda dolu dizgin devam ediyor.Türk Metalspor nagmağlup yenilmeden devam ediyor.Daha önce dediğim gibi onları zorlayacak ekip yok.Petrolspor ve Hacılarspor düşmemek için çırpınıyor.Türk Metal şimdiden Bal ligi takımını ve hazırlıklarını yapıyor.

saygı ve sevgilerimle saglıcakla kalın....Zeki Hoca