C ANTRÖNÖR KURSU


Açıklama:
Kategori: Köşe Yazıları
Eklenme Tarihi: 31 Temmuz 2011
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 01:39
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/yazar.asp?yaziID=6206


C ANTRÖNÖR KURSU..........

Kırıkkalemizde TFF ve TÜFAD iş birligi ile açılan ve sekiz ilden otuz iki kursiyerin katılımı ile yapılan ,on gün süren C antrönör kursu sona erdi.

Türkiye Futbol Federasyonunun göndermiş olduğu Osman Öngen Hoca ve Ahmet İpek hoca kurstan son derece memnun ayrıldılar.

Kursa başlarken TÜFAD  başkanı İlyas Sönmez ve yönetim kurulu kursla ilgili şartları ve başlama tarihini tek tek elden dolaştırarak Kırıkkalemizdeki Gazetelere bıraktılar.Gazetelerin bazılarındada yayınlandı.Ama ne yazıktırki antreman yapılan yerin ve kursun hakkında arayıpta haber yapan bir iki kişi hariç yazı yazan olmadı.

Bir kaç  gazetede bu konu ile sitemlerini yazan haber yapmışlar.Keşke böyle yapmayıp araştırıp bir alo deyip kursla ilgili bilgi alsalardı.Şahsen ben birebir kursun içinde oldugum için bu olaya tanık oldum.Bu durumda verilen yemeğe çağrılmamaları normal.Eğer gazetecilik ve muhabirlik yapılıyorsa araştırıp sormak lağzım.

Şahsen ben Haberci 71 ve Kalehaber gazetelerine bu konu ile resimlerimi ve haberimi ilettim.Çıktıda.Bunun için kırılıp darılmamak lağzım.Kırıkkalemize dışardan gelen otuz iki kursiyerde basının ilgisizliğinden yakındı.TFF hocalarıda yanlarında basını görmeyince şaşırdılar.ve üzüntülerini dile getirdiler.Mühümmad fabrikasının Tapa spor tesislerinde devam eden kursa basının Erhan Ağbisinin ilgi göstermesi sevindirici taraftı.

Kurs sonunda kursiyerlere barınmaları konusunda yardım eden yurt müdürü ibrahim Uyar,Mühümmad spor Boks Antrönörü Asalettin Pekdoğan'a katkılarından dolayı plaket verildi.Antrönörlerede sporcular tarafından hediyeler taktim edildi.Kırıkkale MKE havuzda verilen yemek neşeli  geçti.Kursiyerler kursun başarılı geçtigini ve birbirlerine alıştıklarını söylediler.

Kursta konuşma yapan TÜFAD başkanı İlyas Sönmez hocalara ve kursiyerlere kısa bir konuşma yapıp Kırıkkalemize gelip bu kursa katıldıkları için teşekkür edip diplomasını alan hocalara başarılar diledi.

Kursa katılanlar adına konuşma yapan Osman Öngen hocada Kırıkkalede görmüş oldukları sıcak ilgiye teşekkür edip başka kurslarda buluşmak üzere teşekkür etti.