Zafer Zafer dedi


Açıklama: Kırıkkale'nin en hareketli seçimleri bahşılı ilçesinde gerçekleşiyor. D.P.Belediye başkan adayı Recep Zafer Tekin 1500 kişiye yakın insanla gövde gösterisi yaptı.
Kategori: Siyaset
Eklenme Tarihi: 02 Mart 2009
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 12:17
Site: Haberci71.com - Kırıkkale Haberleri
URL: http://www.haberci71.com/haber_detay.asp?haberID=886


Türkiye'nin tanınmış sunucularından İkbal Gürpınar 8 Mart Dünya kadınlar günü için sarıkonak’ta şiir dinletisi sundu. Kuzeni D.P.Adayı Recep Zafer Tekin’e destek için Bahşılıya gelen İkbal Gürpınar D.P.adayı Recep Zafer Tekin ile birlikte bahşılı girişinden seçim bürasona kadar yaklaşık 1500 kişiyle birlikte yürüdü. Seçim bürasunda bir konuşma yapan ikbal Gürpınar Bahşılı’lara elinden gelen her türlü hizmeti yaptığını ve yapmayada devam edeceğini söyledi. D.P.Kadın kolları başkanı Gülü Bişkin Üçer’de “ Biz sayın Recep Zafer Tekin ve ekibine güvendik ve yola çıktık, bir çok engellemelere rağmen yılmadan azimle çalışıyorum ve çalışacağım.Başkanımızın yanındayım ve sonuna kadar da mücadele edeceğim, zafer’le zafer’e kampanyasına da elimden gelen desteği veriyorum.Başka bahşılı yok ve bizde bahşılının daha da ileri gitmesi için tecrübe sahibi devlet deneyimi olan kardeşimizi tüm gücümüzle destekliyoruz “dedi.
 
D.P Adayı Recep Zafer Tekin’e “ 1984 yılından bugüne kadar gelen Belediye Başkanlarını saygıyla anıyorum, tüm başkanlarımız elinden gelen çabaları şirin ilçemiz için yaptı kısmet olurda Belediye Başkanlığı makamına biz oturursak öncelikle sorunumuz olan işsizliği çözmeye çalışacağım, ilçemize bir fakültenin gelmesini sağlayacağım, her insana eşit mesafede olacağım insanları oy makinesi gibi görmeyip beş yılda bir değil her zaman hatırlayacağım, Belediye Başkanlığı makamını ticaret hane gibi değil hizmethane gibi kullanacağız vatandaşların taleplerini ciddiye alıp çözüm yolları üreteceğim. Kesinlikle ve kesinlikle çevre belediye başkanları ve mülki amirlerle kavgalı olmayacağım kapım herkese açık olacak.Bahşılı için hizmet neredeyse onu alıp buraya getireceğim, yılmayıp usanmadan hizmet edeceğim” dedi.