İLHAN POLAT (0) 29 Eylül 2010, 10:41 Yöneticiye Bildir +1  -1
şenlikte tüm emegi geçenlere teşekür edirm.evet güzel şeyler olacak inşallah .bu yatırmların yanısıra ilçemizicografyasıiçin enuygunolan hayvancılıgında teşfik edilmesi.ve önünün açılmasıda çok iyi olur .ESENLİKLERDİLERİM
İsmail Taşpınar (+1) 27 Eylül 2010, 10:42 Yöneticiye Bildir +1  -1
KARAKEÇİLİ FAZLA YATIRIM ALDI
2010 yılına geldiğimizde artık Türkiye Cumhuriyeti dünyanın ilk 16 büyük ekonomisi, inşallah 2023 yılında dünyanın ilk 10 büyük ekonomisi arasına girecek. Siz birde 2023 yılında ekonomik olarak ilk 10 olduğumuzda Türkiye,nin Karakeçilisini görün. Ömrümüz olursa görürüz. Her alanda insanımızın ve gelecekte yavrularımızın ihtiyacı olan bütün yatırımları bir bir 8 yıl içerisinde          neredeyse tamamlama aşamasına geldik. Durmak yok bunlar devam edecek. Bugün Karakeçili ye baktığımızda Cumhuriyet tarihinde almadığı kadar kamu yatırımı almıştır. Tamamen bir şehir olma noktasında temelleri sağlıklı bir şekilde atılmıştır. Sağlık alanında yapılan yatırımlar ulaşım alanında nüfusuna göre coğrafyasına göre Türkiye Cumhuriyetinde en önemli en fazla yatırımı alan yer Karakeçilidir Diye güzel konuşmuş bizim bürokratımız ama ne hikmetse biz böyle bir yatırım göremiyoruz.Gözle görünür bir şey varda biz mi farkında değiliz.Lütfen bir açıklama yaparlarken daha mantıklı olsun.Ne yapılmış ,Ya da ne yapılacak bunları açıklasınlarda biz de bilelim.Konuşmakla olmuyor böyle şeyler icraat istiyoruz.Karakeçili nüfus bakımından en fazla dışarıya göç veren bir ilçe durumunda.Nüfus sayımlarına baksınlar,bu halk niye göç veriyor.İş alanı yok,çalışacak kesim hep dışarı illere gidiyor.Tamamen şehir olmada ilk sırada geliyor deniyor,hala köy görünümünden kurtulamadı.Sene de 1 kez yapılan festival sayesinde ufak ta olsa bir şeyler yapılmış,ama biz bunu genele yayılmasını istiyoruz.İktidar partisinin belediye başkanı seçildi iş yapsın diye bunu boşa çıkarmasınlar.Seneye hiç oy alamazlar.Karakeçili halkı bir defa seçileni iş yapmazsa ikinci bir defa seçmezler ona göre..BUNU YAYINLARSANIZ VE DE İLGİLİLER OKURDA İLGİLENİRSE MEMNUN OLURUM.
uğur pilavcı (0) 27 Eylül 2010, 09:57 Yöneticiye Bildir +1  -1
emeği geçen herkese teşekürler özellikle sayın bakanın konuşmaları yıllardır beklenilen temennileri dile getirdi. buarada karşı mahallenin alsvalt içinde teşekkür ederim devamını bekliyoruz.