mustafa resul (0) 11 Mayıs 2011, 15:12 Yöneticiye Bildir +1  -1
o imamı   şöyle güzelce   eşek sudan gelene denk döveceksin o imamı valla köye koymazlar bizim buralarda   köylü birlik olmadıgından   bu imam şımarmış   haddini bildiriniz
ALPASLAN (-2) 19 Mart 2011, 15:05 Yöneticiye Bildir +1  -1
SANA HELAL OLSUN SAYIN MUHTARIMIZ
ELİNDEN GELEN HERŞEYİ KÖYÜMÜZ İÇİN YAPIYORSUN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM İYİ GÜNLER
şakir (0) 31 Aralık 2010, 23:18 Yöneticiye Bildir +1  -1
sn müftümüz her zaman personelini azarlarken herhalde gazetecileri ve muhtarlarıda personeli zannetmiş olmalıki onlerıda azarlamış bizler utancımızdan bunları yetkililere ve vatandaşa anlatamıyoruz. Allahım ayagının altından verdi o kadar pesonelin ahı nereden çıkacak. bunu gibi onlarca cami görevlisi görev yapmamaktadır. yedir müftüye bir yemek ver bir dolar yuro biraz yalakalık yap sende görev yapma.

vatandaş haklı olarak imama isteyincede onu azarla buna bağır işlem yapma dosya kapat. garibana ver cezayı. yemek yedirene dokumna onu umreye gönder hajetmediği halde hacca gönder vs.
hakkı ile görev yapanlarıda camiye ezan okunmasına 19 daki kala geldin diye ceza ver. vaya camide görevi başında iken cami penceresinden bakıp göremedim diye ceza ver. aynı hatadan yaz kur'an kursu seminerine 3 kişi 5 gün katılmamıştı. bunlardan biri mrk camilerden birinin müezzini diğer dairede ki personel müdürünün oğlu diğeri bir garip üniversitede okuyan bir öğrenci. öğrenciye uyarma cezası verildi diğerlerinin savunması dahi alınmadı arkadaş valilikle bir cok yazışmadan sonra cezası usulsuz verildiğinden kaldırıldı diğerlerine ise hiç bir şey yapılmadı. bunlar korunmaktalar.

bu gariplerin ahı ve vebalini müftü!!! nasıl ödeyecek bunda allah korkusu yok galiba garibi ezmek ona zevk veriyor .

sn valimizin buna el atması lazım kırıkkalede din hizmetini belli bir kesim yapmakta onlarıda müftü ezmeye ve elinden gelse sürgün etmeye çalışıyor.

inanın bir cok cami bu durumda hamiyet milletimiz inanın din diyanet diye içerisine atıyor. valimizi göreve çağırıyoruz. imamalarla ve camilerle yakından ilgilenmesini ve hakaretten hüküm giymiş müftümüze kanuni işlem yapması dileği ile

bülent (+5) 30 Aralık 2010, 19:08 Yöneticiye Bildir +1  -1
müftü sizide azarlar bak söylemedi deneyin...