Hüseyin (0) 31 Ocak 2012, 09:48 Yöneticiye Bildir +1  -1
Teşekkürler. Cevap yazman bile bizleri mutlu etti caddede yani Etiler Mahallesi Gazi Osman Paşa Caddesinin sorunlarını tek dile getiren sensin abi teşekkürler çalışmalarında başarılar diler sağlıcakla kalasın.
Fazlı (0) 25 Ocak 2012, 09:19 Yöneticiye Bildir +1  -1
Estafirullah sevgili kardeşim. Elimizden bişey gelişse ne mutlu.Emin olun bu sorunu da ilgililere ileteceğim. Haklısınız tabi nihayetinde devletin malını uygun kullanmak gerekiyor aksi halde hesap var hesap. ebedi alemde hesap var.
Etiler Mh. Gazi Osman Paşa sakinleri (0) 19 Ocak 2012, 22:47 Yöneticiye Bildir +1  -1
Selamlar Fazlı abi işlerinde kolaylıklar dileriz. Abiciğim senin emeklerini Etiler Mahallesi Gazi Osman Paşa Caddesi sakinleri olarak unutmayız bizim cadde için kaç kez görüştüğünü bizler çok iyi biliyoruz ve şahsına ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Zaten bizim sıkıntılarımızı dertlerimizi dile getirende bir tek sen varsın sayende asfaltımız atıldı tozdan kurtulduk kaldırımlarımız yapıldı ama bir sorunumuz var bu sorun sadece bizim değil emeği hizmeti parası geçen herkesin hakkı olduğunu düşündüğümüz bir sorun Başkanımız ihaleyle bir şirkete kaldırım taşlarını yapma işini vermiş gel görki alınan paranın yapılan işin hakkını vermemiş kaldırımlarımız gelişi güzel parke taşı ile döşendi ve gitti bir hafta içerisindede çökmeler çıkmalar başladı verilen paralarımız çöpemi gitti.
Fazlı abi şirket yetkililerine durumu söylememize rağmen gidin istediğiniz yere bizi şekayet edin diyerek terslendik ne dükkan önünüz kaldı ne kapı girişimiz Allah aşkına bunları bir kontrol eden yokmu, herkesin yaptığı cebinemi kar kalacak abiciğim bir gel ve bak haklımıyız haksızmıyız anlarsın biz sana müteşekkiriz ama bizim cebimizden çıkan paraların bu iş güzarlara gitmesini istemiyoruz hakkımızıda tek savunan sen olduğundan abiciğim bi gel bi bak Allah aşkına Etiler mahallesi Gazi Osman Paşa Caddesi girişinden bitimine kadar kaldırımlar ne halde yapılan iş ne şekilde
Tekrar tekrar teşekkür eder sağlıcakla kalasın derdimizi dinlediğin sorunlarımıza sahip çıktığın için her zaman yanındayız Fazlı abi sağlıcakla kalasın.