YORUMLAR (0) 09 Haziran 2012, 19:15 Yöneticiye Bildir +1  -1
FERYAL N. - 03-06-2012 - 14:02
Hepimizin kendine göre bir ailesi, eşi dosstu,arkadaşları ve bir çevresi vardır.Çevremizdeki bu kişilerle acaba yeterli iletişimi kurabilip birbirimizi tam manası ile anlıyabiliyormuyuz.? İnsan olmanın ; daha doğrusu bizi diğer canlılardan ayıran temel değerlerin farkındamıyız? Birbirimiz hakkında çeşitli yorumlar yaparken, yargılarken,peşin hükümlere gitmeden daha önemlisi ise Yaradan'dan ötürü yaradılanı sevmeliyiz. Günümüzde artık şekilcilik çok önemli olmamalı.Hızla değişen dünyanın getirdiklerini kullanırken, bir takım kısıtlamaları hayatımızdan kaldırabilmeliyiz.Katı kalıplar kalkmalı.
HADİ İNŞALLAH GÖRELİM - 03-06-2012 - 10:04
Halk adamları halktan kopmazlar. Çünkü onlar her zaman halkın içindedir, halkla beraberdir. Bak şimdi Avrupalı diyor ki, demokrasi halkla iç içe olmak ve halkın laflarına çok iyi dikkat etmektir. Belediye Başkanları için bundan böyle halkın görüşleri de sorulacakmış, çok da iyi olur. Bunu her yıl yapmakta fayda var ki Belediye Başkanları eksikliklerini görsün, ayaklarını denk alsın. Ayrıca böyle yapılarak halk gerçek halk temsilcilerine doğru yönlendirilir. Halkla beraber olmanın sadece düğün, dernek, civelek olmadığını, cenazelerde saf tutup saflara bakmakla bu işin bitmeyeceğini, halk size söyleyecek.
H.Hamit ÖĞÜTE - 03-06-2012 - 09:46
Sayın Yazar; İnsan hangi işi yaparsa yapsın, işine çok önem vermeli ve en güzel şekilde yapmaya çalışmalıdır. Amir, memur, esnaf, çiftçi, sanatçı hangi iş ve meslek sahibi olursa olsun, yaptığını işini bir ibadet aşkı üzere yapmalıdır. Hemde o işi ve sağlığı veren Yüce Allah'a daima şükrederek. Asla ve çevresine ve arkadaşlarına karşı kıskançlık yapmamalı, kötü zan beslememeli, kul haklarını asla üzerine geçirmemelidir. Kendisine dokunan iyiliklerin ve mutlulukların daha iyisini ve daha güzelini çevresindeki arkadaşlarına dokunsun istemelidir. Gayet iyi niyetli, güleryüzlü, tatlı dilli, çevresindeki insanlara güven vermelidir. Kanaatkar olmalı, kanaat sahibi olmanın en büyük zenginlik olduğunu unutmamalıdır. Herzaman sevgi ve saygı dolu olmalıdır. Hal böyle olunca Etrafta kaç siyasetçi var görevi Dert belleyen. Sizi normalde çoktan susturmaları lazımdı statükocu siyasetçilerin nasıl bu zamana kadar bi yafta vurmadılar hayret.