Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Hep Kız İstiyoruz

Şevket ÖZSOY

29 Ocak 2010, 08:20

Şevket ÖZSOY

22 Temmuz 2007 genel seçimlerinde şimdiki iktidar partisinin en önemli vaadi Kırıkkale’ye iş ve aş getirmekti. Aradan iki yıldan fazla süre geçti. Fakat henüz bir kazık bile çakıldığını görmedik. Gerçi son iki yılda iç turizm gelişti doğrusu şehrimizde, İstanbul’dan gelenler Ankara’dan gelenler her ay kucak dolusu vaatle arazi bakıp gidiyorlar Maşallah Kırıkkale’nin görülmeyen arazisi kalmadı. Oysaki arazi bakmaya buraya kadar niye zahmet ediyorsunuz girin internete Kırıkkale avucunuzda…
 
Yerel gazeteler de boy boy manşetler yok şu yatırımcı geldi, sayın vekillerimizle yok bu gitti her ay bu ve buna benzer haberler artık sıktı doğrusu bu tesiste bin kişi çalışacak, yok MKE kadar işçi çalışacak önü yok sonu yok vaatlerin. Artık icraat bekliyoruz yedi yıldır iktidardan beklediğimiz gibi iki yıldır da bu vekillerimizden bekliyoruz.
 
Bu vaatlerin gerçekleşmeyeceğini bildiğimiz halde bizde umutlanıyoruz doğrusu acaba gerçekte açılır mı? Bin tane Kırıkkaleli hemşerimiz burada ekmek parasını kazanır mı? diye kendi kendime sormuyor değilim. Fakat bende ki bu umut hemşerilerimin işsizliğine duyduğumun üzüntünün bir yansıması yoksa vaatlere kanmanın verdiği bir umut değil anlayacağınız.
 
Sayın vekilimiz halkımızdan sabır bekliyoruz. Her şey bir anda olmuyor diyor. Önce kız istenir, söz kesilir, gün alınıp düğün yapılır ve sonrada çocuk sahibi olunur. diyor. Fakat ne hikmetse Temmuz 2007’den beri söz aşamasını geçemedik. Artık yeter çocuğumuz olsun istiyoruz.
 
Kırıkkale göç veren gittikçe küçülen bir şehir haline geldi yerel idaresi ile genel idaresi ile AKP’nin elinde olan Kırıkkale’nin küçülmesinde sayın vekillerimizin hiç mi payı yok acaba
 
Şehrimizin artık durağanlığa, vurdumduymazlığa tahammülü kalmamıştır. Belediyedeki iş bilmezliğin artık tahammül edilemez hale geldiği gün yüzüne çıkmıştır. Kimse artık belediyeden hizmet beklememekte yeter ki çalışanın maaşını öde bir de kış günü insanların ekmeğine son verme.
 
Ankara’da ki iktidar vekillerimizde halkımızın beklentisini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Tek başına iktidar şehre daha iyi hizmet getirir düşüncesi ile oy aldınız. Yoksa kimse kıymeti kendinden menkul görmesin, Bu sebeple oy verenlerin beklentisini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
 
Genel seçim sathına girdiğimiz bu dönemde halk çıkardığı gibi indirmesini bilecektir ve bu sefer sadece figüranlar değil baş rol da değişecek.

Bu haber 3261 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi