Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

kırıkkale belediyesi (ihbar)

12 Nisan 2010, 00:45

kırıkkale belediyesi (ihbar)


 Yanıtla |atilla aydoğan Kime: teba, tokay, mtm, info, iha, info, dhahaber, ankara, admin, editor, info, editor, kirikkalegercek, kirikkalegercek, editor, yusufakyon, reklam, haber, bana, info, info, info
ayrıntıları görüntüle 14:27 (10 saat önce) 
 
kırıkkale belediyesine ait kızılkanat düğün salonunun işletilmesi hakkında kimlerin işlettiği ve ve bu gelirin nereye gittiği hakkında bu güne kadar yazdığım dilekcelerden henüz bir cevap alamamış bulunmaktayım.
oysaki kendilerine bir yolsuzluk söz konusu yoksa neden cevap vermediklerini defalarca yazdım hatta basınlada paylaşacağımı belirttim bu dilekcelerimin ardından haklılık payım olacakki derhal işletme tabelaları sökülmüştür ama hala bir cevap verilememektir.
sizlere gerek kırıkkale belediyesine gerek bimere ve gerek akime yazdığım dilekce tarih ve kayıt numaralarını ve aldığım cevap örneklerini gönderiyorum.
gerekli hassasiyeti göstererek tüm kamu oyuyla bu haberi paylaşacağınızı umut ederek saygılar dilerim.

YAZDIĞIM DİLEKCE ÖRNEKLERİ....
 Tarafınıza aşağıda tarih ve başvuru sayısı yazılı olan başvurama verdiğiniz cevap aşağıdaki gibidir dosya kapatıldı derken vatandaş olarak neden başvura  cevap alamadığımı yada ne gibi işlemler yapıldığı yazılmamıştır.
buda akla direk yine bir yolsuzlukmu yada başka çıkarlarmı olduğunu düşündürmektedir daha önceki başvuruma mantıklı bir cevap alamadığım taktirde belediye önünde size yazdığım başvuru ve verdiğiniz cevapla birlikte gerek görsel gerek yazılı basınla tüm basın mensuplarını toplayarak basın açıklaması yapacağımı  bilgilerinize sunarım.
tarafınıza daha önceki yazdığım dilekcenin bir örneği ve tarafınızdan verilen cevap aşağıdaki gibidir.
YAZDIĞIM BAŞVURU ÖRNEĞİ: Kırıkkale
belediyemize ait kızılkanat düğün salonunun işletmecisi hakkında belediyemizden bilgi istemiş olup hala yanıt alamamış bulunmaktayım
mevcut kızılkanat düğün salonu hakkında daha önceleride sayın başkandan bilgi istemiş olup ama her ne hikmetse sayın başkan cevap vermekten kaçınmıştır.
belediyemize ait düğün salonunun belediye adına çalıştığı söylenmekte iken 3/4 yıldır salonla ilgilenen şahsın (koko lakaplı) mustafa isimli şahsın oradaki işinin görevinin yani salonla ne bağlantısı olduğunu birtürlü açıklanamamıştır.
1. belediyeye ait düğün salonunun ismi geçen şahsa gerçekten işletmesi verilmişmidir şayet verildiyse ihalesiz nasıl verildiği.
2. eğerki salon belediyenin adına çalışmakta ise o halde ismi geçen şahsın belediye kadrosunda olmadığı halde neden düğün salonunun tüm işleriyle düğünleri kendi şahsına aldığı ve düğün sahiplerinin ödemeyi bu şahsa yapmasının sebebi
3. yine bir söylentide düğün salonunun başkan yardımcısı harun ulusoya çalıştığı  hususundadır.
4. bunları sayın başkana yazmama rağmen cevap alamadığımı oysaki kendisinden cevap alamadığım taktirde bu olay hakkında başbakanlığa yazacağımı ve yine tatmin edici cevap alamadığım taktirde kızılkanat düğün salonu önünde basın açıklaması yapacağımı ve bu konuyu basın huzurunda soracağımı şahsına bildirmeme rağmen hala cevap alamamış bulunmaktayım.
tarafnızdan tatmin edici cevabınızı beklediğimi belirtir saygılar sunarım.
VERDİĞİNİZ CEVAP:  
 Başvuru Sorgulama
Başvuru Tarihi  11/03/2010
Başvuru Sayısı  117876
Yapılan İşlem(ler)
İşlem Yapan Kurum Yapılan İşlem İşlem Tarihi
BİMER Dosyaya Kaldırıldı (İşlemi Bitti) 11.03.2010
Sayın atila aydoğan, AKİM’e yaptığınız müracaat 949515 numarasıyla kaydedilmiştir. Kaydınız, sonuçlandırılmak üzere ilgili merciye bildirilecek ve size geri dönülecektir. AKİM’e gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz
 
Daha öncede defalarca gerek BİMER gerek AKİM ve gerekse KIRIKKALE BELEDİYESİNE yazdığım dilekcelerime hala bir yanıt alamamış bulunmaktayım.
Mademki yazılan dilekceler yerine ulaşılmayacaksa yada cevap verilmeyecekse yada sonuçlandırılmayacaksa bu kurumlar neden kuruldu anlamakta zorlanmaktayım.
sayın başbakan ADANA büyük şehir belediyesi başkanı aytaç durak hakkında biz zaten ne olduğunu ve neler yaptığını anlamıştık o yüzden aday göstermedik derken benim burada defalarca yazdıklarım acaba kendisinemi iletilmiyormu yada bildiriliyorda buradaki belediye başkanı aynı partiden olduğundan dolayı örtbasmı ediliyor.
üstüne üstelik son yazdığım dilekceden sonrada bana cevap verilmediği gibi kızılkanat iş merkezinin üstünde düğün salonunun önünde bulunan mersan işletmeleri diye yazan ve muhtelif iletişim telefonları bulunan devasa tabela neden söküldü acaba gerçekten orası gayri resmimi çalıştırılıyorduda acelece o tabela oradan söküldü.
yine sezonda yaklaşık 150/200 arası düğün yapıldığını sayarsak ve düğün başı ortalama 4bin tl gibi bir rakam alındığında çarpı 600/800 bin tl arası bir gelirin belediye kasasına gerçekten girdiği doğrumudur yada tabela gibi odamı kaybettiriliyordur.
aslında daha birçok benzeri konu olduğunu fakat henüz bunlara cevap alamadığımdan onlara henüz girmeyi erken bulduğumu ama bu son yazdığım dilekcemden sonra hepsini tüm türkiyeyle paylaşacağımı bildirir saygılar sunarım.
Başvuru Tarihi: 05.04.2010 / Başvuru Sayısı:158474
Başvurunuzu bu tarih/sayıyla takip edebilirsiniz
Başvuru Sorgulama

Bu haber 4232 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi