Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HERON'LARDAKİ İSRAİL OYUNU

Ahmet ZENGİN

02 Temmuz 2010, 16:39

Ahmet ZENGİN

HERON’LARDAKİ İSRAİL OYUNU

İnsansız hava aracı,heron’lar görüntüleri askeri İsrail uydusu kanalı ile aktarıyor.Binlerce kilometrelik görüntülerin ulaşması aynı cep telefonu ve televizyon görüntüleri ile aynı mantıkla çalışıyor.Yani görüntü önce İsrail uydusuna oradan da senin alıcına ulaşıyor.Bu esnada İsrail heron’lardan aktarılan görüntüleri aynı zamanda destek verdiği pkk ya ulaştırıyor.

Bugün Amerika’da Anecostia annex isimli bir merkez var.Adını ermeni bir yahudiden alan bu merkez,İnternetler dahil tüm bilgi iletişimini kontrol ediyor,mailleri okuyabiliyor ve dünyada olup bitenleri izliyor.İşte geçenlerde yakalanan kadın  Rus ajanı Facebook’taki görüntülerden yakayı ele verdi.Amerikan CAI ve Mossad birlikte çalışıyor.

Anadolu’da bir Atasözü var”El ile yılan tut,yarısını yalan tut”Sen eğer bunlardan İstihbarat gelecek bende pkk yı bitireceğim diyorsan sana iyi uykular demekten başka çare yok.

Dünya silah ticaretinin”Kan ve terörden beslendiğini bilmeyen yoktur.Silah satanlar sana sattığı silahın aynısını başka müşterisine de satar çünkü sen babasının oğlu değilsin.Kaldı ki senin Anadolu toprakların onların muharref tevratında “Arz-ı Mevud”yani onlara vaat edilmiş toprak olduğuna inanırlar.

Halbuki Cenab-ı Allah cc.Maide suresinde açıkça”Yahudileri dost edinmeyin”buyurmuştur.

Gelelim 1999-2000 yılları arasında şimdi emekli olan paşaların İsrail’le yaptıkları askeri anlaşmalara.1994-1998 yıllarında ülkede o dönemde İrtica bahanesi ile ordudan atılan askeri personelin içler acısı durumlarına.O zamanın Fırtına paşası Çevik BİR,şimdi nerede hiç merak ettiniz mi?

Time dergisinin bir sayısının Türkiye’de satışı yasak edildi,O dergide dünyanın en zengin 50 paşasının içinde F-16 alımlarında şaibelerde ismi geçen Orgeneral Tahsin ŞAHİNKAYA’nın ismi geçmekteydi.

Bakınız geçenlerde paşa çocuklarının nerede askerlik yaptığını yazan Vakit gazetesinin haberi çok ilginç

 

Vakit gazetesinin ele geçirdiği bilgilere göre çok sayıda üst düzey subayın çocukları ikametgâhının bulunduğu ilde askerlik yapmış. Babasının görevli olduğu ilde bile askerlik görevini yapan şanslı(!)subay çocukları var.

 

Listede Türkiye'nin çok yakından tanıdığı isimler bulunuyor. Korgeneral Aslan Güner'in, Tuğgeneral Galip Mendi'nin, Tümgeneral Süleyman Baysal'ın ve emekli Orgeneral Ergin Saygun'un oğlu bizzat babalarının görev yaptığı ilde vatani görevlerini yapmışlar. Üstelik bu iller İstanbul, Ankara ve İzmir gibi terör bölgelerinden çok uzak yerler. Korgeneral Abdullah Atay'ın iki, Tümgeneral Ahmet Yavuz'un, Tümgeneral Gürbüz Kaya'nın, Org. İsmail Koçman'ın oğulları da ikametgâhlarında askerlik yapan askerler arasında yer almışlar.

 

TORPİLLİ ASKERLİK YAPAN İSİMLERDEN BAZILARI

Ergenekon sanığı Saldıray Berk'in yeğeni Baturay Berk de ikametgâhı olan İstanbul'da askerlik yapmış. Listede daha birçok general ve torpilli yerde askerlik yapan yakınları bulunuyor. Askerlik görevlerini babalarının dizi dibinde veya ikametgâhlarının bulunduğu illerde askerlik görevini yapan şanslı(!)askerlerden bazıları şöyle: 12 yakını vatani görevini torpilli denilebilecek yerlerde yapan Korgeneral Abdullah Atay'ın iki akrabası kendi ikametgâhlarında askerlik yapmış. Paşanın karısının Yeğeni Aydın Türköz ikametgâhı Diyarbakır'da, Yeğeni Alpay Atay ise yine ikametgâhı olan Ankara'da. 5 yakını kıyak yerlerde askere alınan Tümgeneral Abdullah Dalay'ın Teyzeoğlu İsmail Dalay ikametgâhı olan Balıkesir'de askerlik yapmış.

 

Tümgeneral Abdullah Recep'in damadı Başar Demirel ikametgâhı olan Ankara'da vatani görevini gerçekleştirmiş. 9 yakını olan Tümgeneral Abdullah Yaşar Cihansız'ın yeğeni Mahir Alper Kılıçay tüm askerliğini Ankara'da, yeğeni Murat Çıtak Ankara'da, kız kardeşinin damadı Davut Özlem yine tüm askerliğini Ankara'da, yeğeni İbrahim Mert Çelebi ikametgâhı olan Ankara'da askerlik görevini yapmış

 

ASLAN GÜNER'İN OĞLU DA BABASININ YANINDA

5 yakını rahat yerlere verilen Tümgeneral Ahmet Yavuz'un oğlu Mehmet Selim Yavuz ikametgâhı olan Tekirdağ'da, 11 yakınıyla listede yer alan Korgeneral Aslan Güner'in yeğenleri Mustafa Güner ile Ali Haydar Güner, Şevki Güner, Aslan Güner, askerliklerini İstanbul ve Ankara'da, erkek kardeşinin damadı Mustafa Orhan askerliğini ikametgâhı olan Ankara'da, oğlu Alper Güner ise babasının yanında İstanbul Kuleli Askeri Lisesi'inde, diğer bir yeğeni İsmail Güner tüm askerliğini İzmir'de askerlik görevini yapmış.

 

ERGİN SAYGUN'DA OĞLU YANINDA YAPTI

Listede 3 yakınıyla yer alan Tuğgeneral Azmi Utfan Cinek'in yeğeni Celal Kansu tüm askerliğini Ankara'da, erkek kardeşi Hakan Hamza Cinek İstanbul'da, teyzesinin oğlu Nurettin Şahin İzmir'de, Em. Orgeneral Ergun Saygun'un oğlu Tolga Saygun usta birliğini babasının görev yaptığı Ankara Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda, acemi birliğini ise İstanbul Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda yapmış. O sırada babasının görevi Genelkurmay Stratejik Dair Başkanlığıydı. Listede 3 yakınıyla yer alan Galip Mendi'nin amcasının oğlu Mehmet Refik Mendi ikametgâhı olan İstanbul'da, Tuğgeneral Göktürk Gökbayrak'ın kayın biraderi Nusret Hakan Mergen ikametgâhı olan İzmir'de, Tümgeneral Gürbüz Kayan'ın yeğeni Özen Kaya ikametgâhı İzmir'de askerliğini yapmışlar.

 

IĞSIZ PAŞA'NIN YAKINLARI DA İKAMETGÂHLARINDA ASKERLİK YAPMIŞLAR

4 yakınıyla listede yer alan Hasan Iğsız'ın teyzesinin oğlu Mert Omay, dayısının oğlu Enis Çora Ankara'da, diğer bir teyze oğlu Bülent Omay ikametgâhı olan İzmir'de, 6 yakınıyla listede yer alan Korgeneral Hasan Memişoğlu'nun oğlu Mehmet Memişoğlu, erkek kardeşinin damadı Mustafa Kuru Ankara'da, yeğenleri Cem Kunt ile Cenk Kunt İzmir'de, Tümgeneral Hüseyin Kenan Hüsnüoğlu'nun bacanağı Mehmet Zeki Abidinoğlu Antalya'da, kayın biraderi Hasan Tahsin İnanç İzmir'de ikametgâhlarında vatani görevlerini yapmışlar.

 

YAŞAR BÜYÜKANIT'IN DA 9 YAKINI VAR

9 yakınıyla listede yer alan Genelkurmay eski Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın damadı Ercan Caymaz ikametgâhı olan İstanbul'da, damadının erkek kardeşi Erhan Caymaz ikametgâhı olan İstanbul'da, 3 yakınıyla listede olan Tümgeneral Hüsmen Akdeniz'in erkek kardeşinin damadı Hasan Aydık ikametgâhı olan Kırklareli'nde, Tümgeneral İsmail Çelikbaş'ın yeğeni Kadir Gencay tüm askerliğini Ankara'da, Tümgeneral Kenan Koçak'ın dayısını oğlu Şükrü Aksungur tüm askerliğini İzmir'de askerlik yapmışlar. 4 yakınıyla listede yer alan Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un yeğenleri İskender Özkuş, Kerem Özkuş Ankara'da, teyzesinin oğlu Ardan Er ile eşinin yeğeni Aykut Çarmıklı ikametgâhları olan İstanbul'da askerlik yapmışlar.

 

SALDIRAY BERK DE LİSTEDE

5 yakınıyla listede olan Korgeneral Saldıray Berk'in yeğeni Baturay Berk ikametgâhı olan İstanbul'da, halasının oğlu Umut Çağrı Çankaya İzmir'de, amcasının oğlu Tolga Berk İstanbul'da, Haydar Berk Ankara'da, Korgeneral Muzaffer Şen'in yeğeni Ferhat Şen ikametgâhı olan İzmir'de, diğer bir yeğeni Sinan Cengiz İzmir'de, Tümgeneral Naim Babunoğlu'nun yeğeni Ümit Alıcı ikametgâhı olan İstanbul'da, Tuğgeneral Raşit Atilla Önkök'ün yeğeni Kayacan Kavruk ikametgâhı olan İstanbul'da, kayın biraderi Tansu Bozkurt İstanbul'da askerlik yapmışlar.

 

UĞURLU'NUN 9 YAKINI

9 yakınıyla listede yer alan Korgeneral Selahattin Uğurlu'nun oğlu Burçin Uğurlu ikametgâhı olan İstanbul'da, kayın biraderi Emrah Çapa Balıkesir'de, Tuğgeneral Süleyman Baysal'ın oğlu Bora Baysal ikametgâhı olan Ankara'da babasının yanında, Tuğgeneral Şenol Alpaslan'ın erkek kardeşi Birol Alpaslan ikametgahı olan Ankara'da, Tuğgeneral Tahir Bekiroğlu'nun amcasının oğlu Müjdat Bekiroğlu Ankara'da, Altı yakınıyla listede olan Tuğgeneral Taner Düvenci'nin kardeşi Tuncer Düvencı ikametgahı olan İstanbul'da Tümgeneral Tevfik Özkılıç'ın amcasının oğlu Hayri Özkılıç ikametgahı olan İstanbul'da, yeğeni Öke İsmet Özkılıç İstanbul'da, eşinin yeğeni Mehmet Miraz Polat İzmir'de, Tümgeneral Ümit Dündar'ın oğlu Özgür Saim Dündar ile kardeşi Ufuk Dündar askerliklerini İzmir'de yaptı. Korgeneral Yalçın Ataman'ın oğlu Erkin Ataman Ankara'da

 

Tümgeneral Yurdaer Olcan'ın eşinin yeğenleri Ali Bektaşoğlu ile Olcay Bektaşoğlu İzmir'de, teyzesinin oğlu Durul Tosunçolak ikametgâhı olan İstanbul'da askerlik yapmışlar.

Taktir sizin,

Bu haber 7333 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi