Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Halterci Yasemin Avrupa Şampiyonluğuna gözünü dikti

Halterci Yasemin Avrupa Şampiyonluğuna gözünü dikti

Tarih 20 Ekim 2014, 15:27 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale nin yüz akı Halterci Yasemin Avrupa Şampiyonluğuna gözünü dikti

Kırıkkale nin yüz akı Halterci Yasemin Avrupa Şampiyonluğuna gözünü dikti

Ankara'da yapılan Türkiye Büyükler Ferdi Halter Şampiyonası'nda 58 kiloda Türkiye 2'ncisi olan Yasemin Keskin, gözünü gençlerde Avrupa şampiyonluğuna dikti Gençler Avrupa Halter Şampiyonası'nın hazırlıklarını Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Halter tesislerinde antrenörü Hayrettin Kurnaz yönetiminde sürdüren İstiklal spor Kulübü'nün sporcusu olan Yasemin, öğrenimini Naciye Pehlivanlı Saran Anadolu Lisesi 3'üncü sınıfında sürdürdüğünü belirtti.

Gençler Avrupa Halter Şampiyonası'nın hazırlıklarını Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Halter tesislerinde antrenörü Hayrettin Kurnaz yönetiminde sürdüren İstiklalspor Kulübü'nün sporcusu olan Yasemin, öğrenimini Naciye Pehlivanlı Saran Anadolu Lisesi 3'üncü sınıfında sürdürdüğünü belirtti. Ankara'da yapılan Türkiye Büyükler Ferdi Halter Şampiyonası'na ilk kez katılıp, Türkiye 2'ncisi olduğunu dile getiren Yasemin, şöyle dedi:

"Aldığım derece ile birlikte gençler milli takım kadrosuna çağrıldım. Kamp da dereceye girebilirsem yurt dışına gideceğim. 20 Kasım tarihinde yapılacak olan Avrupa şampiyonasında bayanlarda en büyük arzum gerek ülkem adına, gerekse Kırıkkale adına Avrupa şampiyonu olmak."diyerek çalışmalarına hız verdiklerini iletti.

 

Bu haber 1158 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi