Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında

Tarih 06 Kasım 2014, 09:41 Editör PINAR YILMAZ

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında

Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatları için Hazırlık Kampında

İlimizin Atletizm Takım sporcularından Semra Karaarslan 2016 Rio Olimpiyatlarında Ay Yıldızlı bayrağımızı temsil etmek için 2016 Rio Olimpiyatları Hazırlık Kampına seçildi.

01 Nisan 2014 Tarihinde İsrail’ in Emek Hama’ayanot şehrinde yapılan ISF Dünya Okullar Şampiyonasında; kız takımımız 3 km kros yarışmasında Semra Karaaslan'ında aralarında bulunduğu karma takım Dünya 2.'si olarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

İlimizin sporcularından Semra Karaarslan son olarak 17-18 Mayıs 2014 tarihlerinde Trabzon Söğütlü Atletizm Stadı’nda yapılan Yıldızlar Türkiye Atletizm Şampiyonasında 800 m ve 1500 m koşuda Türkiye 2.'si olarak Milli Takım Kampına katılmaya hak kazanmıştı

Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin (IOC) Danimarka'nın Başkenti Kopenhag'da yaptığı 121. dönem oturumundaki oylama sonucu, 2016 Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliğini Brezilya'nın Rio de Janeiro kenti yapacak. 2016 Rio Olimpiyatları için 03-23 Kasım 2014 tarihleri arasında İzmir Kuşadasında düzenlenecek olan kampa seçilen Semra Karaslan İlimizi temsil edecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı açıklamada; İlimiz Sporcusu olan Semra Karaslan aldığı uluslararası ve Türkiye dereceleri ile kendini kanıtladı. Şimdi ise Rio’da kendini göstermek için iyi bir fırsat yakaladı. Umarım kampta iyi dereceler elde ederek Rio Olimpiyatlarında yarışmaya hak kazanır. Sporcumuzu yetiştiren antrenörlerimiz Ali DERELİ, Yasin KİSEK, her zaman kızlarını destekleyen kızımızın ailesine ve kurumumuza her türlü desteği veren Sayın Valimiz Ali KOLAT’a teşekkür ederim. Dedi.


Bu haber 7012 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Spor

Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor

Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor Kırıkkale de Bir Şampiyon yetişiyor. kendi küçük amaa,hedefleri çok büyük bir dev adam geliyor.

MİNİK RAKETLER SES GETİRDİ

MİNİK RAKETLER SES GETİRDİ MİNİK RAKETLER SES GETİRDİ
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi