Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Demir Çelik Fabrikasındaki Patlamada yanan işçi vefat etti.

Demir Çelik Fabrikasındaki Patlamada yanan işçi vefat etti.

Tarih 15 Mart 2015, 14:27 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale de Demir Çelik Fabrikasında meydana gelen Patlama yaralanan işçi vefat eden işçi toprağa verildi.

Kırıkkale'de Demir Çelik Fabrikasında meydana gelen Patlama yaralanan işçi vefat eden işçi toprağa verildi.

 

Kırıkkale Bahşılı ilçe si Yeşilköy mahallesinde sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Kırıkkale Demir Çelik fabrika kazanında meydana gelen patlamada yaralan işçilerden Musa Taş vefat etti.

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesi sanayi semtinde özel bir çelik fabrikasının kazanında meydana gelen patlamada yaralanan işçi Musa Taş (24) yaşama 51 gün tutunabildi tedavi edildiği Ankara Dış Kapı Hastanesi’nde hayati fonksiyonları duran Taş makineye bağlı olarak yaşıyordu.Kocasının bu durumuna çok üzülen Gül Taş ise altı aylık bebeğini düşürdü,şimdide Kacasını kaybetmenin acısını yaşıyor.


22 ocak ta meydana gelen olay şöyle olmuştu,Bahşılı ilçesindeki çelik fabrikasının demir ve çelik eritme kazanı içinde bulunan madde bir anda patladı. 
Patlama anında işçilerden Musa Taş (24) ve Muhammed Hanefi Köse (38), çeşitli yerlerinden yaralanmıştı. Vücutlarında yanıklar meydana gelen işçiler, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk tedavinin ardından Musa Taş, Ankara Dış Kapı Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alınmıştı. Makineye bağlı olarak yaşama devam eden taş hayata 51 gün tutunabildi.

 

Geçen Cuma akşamı vefat etmiş bir günde adli tıp ta otopsi için bekletilmişti.Dün akşam İhtisas hastanesi morguna kaldırılan Musa Taşın cenazesi bugün Bahşılı ilçe merkezindeki Hüseyin onbaşı camiinde öğle namazına mütakip il müftüsü Bekir Gerek in kıldırdığı cenaze namazından sonra İlçe nin Ormanlık içerisindeki Osman Şenses Kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Bahşılı Kaymakam ı Harun Ersin Polat,Belediye Başkanı İbrahim Uyar,İl müftüsü Bekir Gerek,Siyasi parti temsilcileri,Demir Çelik fabrikasındaki mesai arkadaşları,Kalabalık bir vatandaş katıldı.

 

 

Bu haber 5076 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi