Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KIRIKKALE MİLLETVEKİLİNDEN AÇIKLAMA

KIRIKKALE MİLLETVEKİLİNDEN AÇIKLAMA

Tarih 27 Temmuz 2015, 11:44 Editör PINAR YILMAZ

KIRIKKALE MİLLETVEKİLİNDEN AÇIKLAMA

KIRIKKALE MİLLETVEKİLİNDEN AÇIKLAMA Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Şehit Muhammet Fatih Sivri ve şehitlerimize dair açıklanmalarda bulundu. Milletvekili Göçer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Gün geçmiyor ki; necip Türk milleti yıkım projesinin bir sonucu olan haberle derinden sarsılmasın. İstanbul Gazi Mahallesi’nde haince bir saldırıya maruz kalan hemşerimiz Muhammet Fatih Sivri’nin şehadet şerbetini içtiğini büyük bir teessürle öğrendim. Şehidimiz hayatının en verimli çağında, hayallerini ve sevenlerini geride bırakarak necip Türk milletinin ve Kırıkkaleli hemşerilerimizin kalbinde bayraklaşmıştır” ŞEHİT HABERLERİ GELMİYOR DENİLİYORDU “Açılım zırvasıyla milletimize yönelik bir algı operasyonu yapılırken; ‘şehit haberleri gelmiyor’ denilerek aziz milletimiz kandırılırken; eli kanlı katillere taviz üstüne taviz verilerek namusumuz, şerefimiz saydığımız kutsal değerlere saldırı üstüne saldırı yapılmaktadır. Milli iradeyi sadece kendine oy verenlerden ibaret bilen, mukaddes değerlerimizi hiçe sayan, milletimizin dini duygularını sömüren iktidar ülkemizi bölünmenin eşiğine getirmiştir” SOKAK ORTASINDA ŞEHİT EDİLİYORLAR “Açılım adını verilen ihanet sürecine her geçen gün yeni bir halka eklenmekte, yaşanan gelişmeler karşısında sözde hükümet ne yaptığını bilmediği bir tavır takınmaktadır. Bu tavır karşısında bölücüler cesaretlendirmekte, askerimizi ve polisimizi sokak ortasında şehit ederek ellerini kollarını sallayarak gezmektedirler. Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye ve Türk Milleti’nin dara düştüğü, çıkmaza itilmeye çalışıldığı her dönemde umut ışığı olmuş, karanlık tüneli aydınlatmıştır” İHANETE DUR DEMEYE ÇAĞIRIYORUZ “Siyasi tabloya bakacak olursak bölücü ve ayrıştırıcı siyasete, bu ihanet sarmalına kayıtsız şartsız dik duruş gösteren yegane yapı da Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Yaşanan bu rezilliği hiçbir vatandaşımızın sindiremeyeceğine inanıyoruz. Önümüzdeki süreçte tarihi sorumluluğumuzu yerine getirmek adına herkesi üzerine düşen görevi yapmaya ve ihanete dur demeye çağırıyoruz. Ülkemizin yarınları için kaybedecek bir saniyemizin dahi olmadığını düşünüyor; milli, müreffeh ve büyük Türkiye’yi yeniden inşa etmek adına herkesi kutlu sancağımız altında toplanmaya davet ediyoruz” SUSMAYACAĞIZ “Milliyetçi Hareket Partisi, yaşanan tüm bu ihanet sarmalını elbet çözecek ve sorumlularını yüce Türk milletinin önünde muhakkak yargılayacaktır. Türk töresinde de var olduğu üzere milletimiz emin olmalıdır ki; Milliyetçi Hareket Partisi yaşanan olaylara asla tepkisiz kalmayacak, her daim mazlumun yanında zalimin karşısında olan tutumunu sonuna kadar büyük bir kararlılıkla devam ettirecektir. Biz bugüne kadar söz konusu millet ve devletin bekası olduğunda hiçbir zaman susmadık ve bundan sonra da susmayacağız. Şehadet şerbetini içerek şehitler kervanına katılan hemşehrimiz Muhammet Fatih Sivri kardeşimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, kederli ailesine sabrı cemil niyaz ediyorum” dedi.

Bu haber 1017 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi