Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Belediye ile kayacanlar inşaat ortak konutları temel atılılıyor

Belediye ile kayacanlar inşaat ortak konutları temel atılılıyor

Tarih 12 Mayıs 2016, 17:23 Editör PINAR YILMAZ

Belediye ile kayacanlar inşaat ortak konutları temel atma töreni yapılacak

Belediye ile kayacanlar inşaat ortak konutları temel atma töreni yapılacak

Bahşılı Belediyesi Doğanay mahallesinde TOKİ blokları yanında yapımına başlanacak olan Konut projesi için harfiyat çalışmaları tamamlandı.Şimdi Temel atılarak 156 dairelik konutların startı verilecek.

2+1 olarak düşünülen daireler 110 metre kare olup kullanım alanı Normal Toki konutlarından daha fazla olmak kaydı ile 84 metre olacağı ve fiyatların 100 ila 120 bin tl civarında seyredeceği öğrenildi.


 

Bu konut bölgesinde üç blok olarak olarak düşünülen bölgede alışveriş merkezi,sosyal alanlar,çocuk parkları otopark gibi insanların ihtiyaç duyduğu her şeyin planlandığı belirtildi.


 

13 Mayıs Cuma nazanından sonra geniş bir katılımla temel atmayı planlayan Başkan İbrahim Uyar seçimlerde verdiğimiz sözleri bir bir yerine geirmeye gayret ediyoruz.İşte İlçe nin alt yapısı komple değişiyor,evet yollarımız biraz bozuldu amma önce alt yapı şarttı.o bozulan yolların hepsi sil baştan yeniden yapılacak.Kız Öğrenci yurdu,Devlet karayolu,spor kompleksi,halk eğitim binası ve orta okul tamamlandı,Belediye önündeki cumhuriyet meydanını Kaymakam lık önündeki alanla yeni bir proje ile birleştiriyoruz.Kadınlar lokalimiz bitti,Ağaçlarla doldurulmuş nefes alamayan parklarımızın içlerini seğrederek aile parklarına çeviriyoruz,şimdide Konut yapımını kayacanlar firmasıyla temelini atarak gerçekleştiriyoruz.Çalışmalarımız bununlada kalmayacak hızla devam ediyor dedi.

Bu haber 1946 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi