Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Alsancak Ailesinin minik oğulları Emirhan ve Metehan a muhteşem sünnet düğünü

Alsancak Ailesinin minik oğulları Emirhan ve Metehan a muhteşem sünnet düğünü

Tarih 13 Temmuz 2016, 17:56 Editör PINAR YILMAZ

Alsancak Ailesinin minik oğulları Emirhan ve Metehan a muhteşem sünnet düğünü

Alsancak Ailesinin minik oğulları Emirhan ve Metehan’a muhteşem sünnet düğünü

Bahşılı nın köklü ailelerinden olan Alsancaklar ın Almanya da ikamet eden Oğulları Adem-Mehmet ve Ahmet Alsancak kardeşler ve Minik fertlerinden Emirhan ve Metehan a muhteşem sünnet düğünü düzenlendi.

Bahşılı Merkezde Dede Süleyman Alsancak ve Babaanne Ayşe Alsancak ın malikanesinde başlayan düğünde önce Konvoy ve dua yapıldı.

 

Daha sonra Padişah usulü  kollu sandalyelerle özel yapılmış başlıklarda Osmanlı tuğrası bulunan koltuklarla ilçe merkezinde gezinti yapıldı.

Davul zurna eşliğinde mehter marşı çalarak yapılan ilçe turunda Amcalar Mehmet ve Ahmet Alsancak ile akrabaların taşıdığı koltuklarla  salona çıkış yapıldı.Alt katta bütün davetlilere ikram yapılırken üst katta sünnet eğlencesi devam etti.

Yaş pastalarının kesildiği sünnet düğününde ise kınaları yakıldı ve daha sonra Ailece sahnede oyunlar oynandı,halaylar çekildi.

 

Baba Adem Alsancak ın duygulu anlar yaşadığı anlarda,Dede ler Süleyman Alsancak ve Müslüm Dündar ise omuzlarda padişah koltuğuyla salona giren torunları görünce duygulanarak sevinç göz yaşı döktüler.

Amca ları Ahmet ve Mehmet Alsancak ise düğünde ellerinden gelenin fazlasını yaparak bütün misafirlerle tek tek ilgilendiler.

Baba Adem ve Dedeler Süleyman Alsancak ve Müslüm Dündar ise,Gelen bütün misafirlerimize çok teşekkür ederiz.Allah onlarında çocuklarının mutlu günlerini göstersin.Akrabalık,dostluk bu günlerde lazımdır katılan bütün dostlarımıza,arkadaşlarımıza ve bilhassa akrabalarımıza hısımlarımıza çok teşekkür ederiz diyerek mutluluklarını dile getirdiler.

Düğün kamerasını en son teknoloji ile çeken Hasan Alsancak ve fotoğrafları üstad Ahmet Yaman ın çektiği düğünde ölümsüzleşen kareler ve görüntüler takdire şayan bir çalışma ile yapıldı.Düğün sahipleri teşekkür ettiler.

Bu haber 5970 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi