Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI İLÇE SİNE  SICAK ASFALT ATILIYOR

BAHŞILI İLÇE SİNE SICAK ASFALT ATILIYOR

Tarih 25 Ağustos 2016, 09:52 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI İLÇE SİNE KURULDUĞUNDAN BERİ İLK DEFA SICAK ASFALT ATILIYOR

BAHŞILI İLÇE SİNE KURULDUĞUNDAN BERİ İLK DEFA SICAK ASFALT ATILIYOR
Bahşılı ilçe si Kırıkkale nin arka bahçesi gibi adeta oksijen çadırı olmuş hafta sonlarının ve tatil günlerinin dinlenme ve piknik alanlarını barındıran Kızılırmağın nazlı bir gelin gibi süslediği güzel bir belde olmuş ve yapılan hizmetlerle büyümeye devam ettiği görüldü.


Şimdilerde Belediye başkanı hiçbir belediye başkanının üstlenemediği alt yapı çalışmalarını başlattı. ilçe içerisinde sokaklar,yollar yeni su boruları ve bazı yerlere kanalizasyon takviyesi yapılmak olduğu için kilit parkelerde ve soğuk asfalt olan yollarda bozulmalar olduğunu ileten Başkan İbrahim Uyar açıklamasına şöyle devam etti.
Uyar, ''Belediyelerde yapılan hizmetin görülmediği tek çalışma alt yapıdır.Toprak altında kaldığı için göze görülmez bilinmez.Çok riskli bir alt yapı çalışmasını başlattık,ihalesi bitmiş ama cesaret isteyen çalışmayı biz başlattık.Yapılmış asfalt üzerine kilitparke yaparak halkımızı kandırmadan devletin parasını çar çur etmeden herkesin gözü önünde yapılması gerekeni yapıyotuz.
Bu çalışmaların başlaması ile yolların bozulacağını,suların kesileceğini,kilit parkelerin söküleceğini bniliyorduk.Fakat bizim halkımız yapılan hizmeti gördüğü zaman bize hak verecek ve biraz sabredecekti bunuda şimdiye kadar gösterdi,Allah onlardan razı olsun.
İşte çalışmaların sonuna geldik artık 10 cu aya teslim edilecek tertemiz depolardan ve sağlıklı borulardan suyumuz akacak,bu alt yapının 50 bin nüfuslu bir ilçeye yeteceğini söyleyen firmadan ve devlet yetkililerine teşekkür ederiz.

 
işte sahil yolunu yaptık, şimdide Karayolları genel müdürlüğümüzün büyük özverisi ile ilçe içerisinden geçen çift taraflı yolumuz çok dayanıklı asfalt olarak bilinen sıcak asfalttan yapıyorlar hepsinden Allah razı olsun.Sıra ilçe içerisindeki onarımlara ve yeni yapılacak asfalt ve kilitparke çalışmalarına gelecek.Belediyemizin gücü malum,onlarında çözümünü bularak tamamlayacağız.
Nasıl Sahil ve üniversite yolunu,ilçe içerisindeki Ana yolu çift yolumuzu yaptırdık isek diğer yollarımızıda yaptıracağız.
Burada bizlerden yardımını ve desteğini esirgemeyen Millet vekillerimize,il başkanımıza,il genel meclis başkanımıza,büyük şehir Kırıkkale belediye başkanımıza,Karayolları genel müdürü ve Kırıkkale bölge yetkililerine sabrını esirgemeyip bizi takdir eden Halkımıza Basınımıza Belediye ve ilçe başkanlığı ekibimiz adına çok teşekkür ederiz.

Bu haber 1204 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi