Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale Valisi İlçe ziyaretleri ni Bahşılı da devam etti.

Kırıkkale Valisi İlçe ziyaretleri ni Bahşılı da devam etti.

Tarih 27 Ağustos 2016, 14:58 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı Kaymakam lık bahçesinde karşılanan vali Haktankaçmaz a Kaymakam Harun Ersin Polat tarafındaan birde biringfing verdi.

Kırıkkale Valisi İlçe ziyaretleri ni Bahşılı da devam etti.

Bahşılı Kaymakam lık bahçesinde karşılanan vali Haktankaçmaz a Kaymakam Harun Ersin Polat tarafındaan birde biringfing verdi.

İlçe nin genel durumu ve birimlerin, köylerin tanıtımını kapsayan biringfing ten sonra Vali Kaymakam lıkta bir süre sohbet etti.



Belediye Başkanlık makamında bir süre dinlenen vali Mehmet Haktankaçmaz, Belediye Başkanı İbrahim Uyar dan ilçe hakkında ve belediye çalışmaları ile bilgiler aldı.

Bahşılı ilçesi konum dolayısıyla çok güzel bir yerde özellikle Kızılırmak ayrı bir katkı sağlıyor belediyedeki çalışmalar konusunda başkanı tebrik ederiz.dedi.

Cuma namazını merkez Hüseyin onbaşı mahallesi camiinde kılan Vali Haktankaçmaz daha sonra yeni yapılan Halk eğitim binasını ziyaret ederek taşınacak olan Kaymakam lık ve birimlerinin yerleşeceği odalar gösterildi.Halk eğitim binasında vali ve protokol heyetine yemek ikram edildi.



Bahşılı cumhuriyet meydanında bulunan sadece sohbetlerin ve misafirlerin ziyaret ettiği sohbet çay evinide ziyaret eden vali haktankaçmaz halk ile sohbetlerde bulundu. Ayrıca vali halkın sorunlarını dinledi.

Anadolu Ajansı Muhabiri A yaman ın ekibi ile Havadan DRON ile yapılan kamera kayıtlarını izleyen Vali Bahşılı gerçekten çok güzel bir ilçe geleceği parlak bu kızılırmak kıyıları ve yeşilvadiyi değerlendirmek gerekir.dedi.

Hoşsohbet içerisinde geçen halkla buluşmasında ise vatandaşlardan birisi bizim askerimize,polisimize kurşun sıkan bu teröristler için idam kararının tekrar çıkmasını istiyoruz diyerek bugünkü polislere yapılan saldırıyı kınadılar.



Bahşılı ziyareti yeni yapılan henüz eğitim öğretimin başlamadığı fakat idari ekibin ve öğretmenlerinin atandığı Bahşılı merkez ortaokulunu ziyaret etti. Okul müdürü Metin Uslu Vali ve protokol üyelerine yöresel kavun karpuz ve Bahşılı kara üzümünden ikram etti. Balkonda çekilen hatıra fotoğrafından sonra vali haktankaçmaz ın Bahşılı ziyaretleri sona erdi.

 

Bahşılı daki ziyaret programına Bahşılı Kaymakam ı Harun Ersin Polat,Belediye başkanı İbrahim Uyar,Garnizon komutanı Ercan Erçayan,AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar,İlçe milli eğitim müdürü,Kaymakam lık birim amirleri ve okul müdürleri katıldı.(Editör : H Alasancak,Fotoğraflar ve haber A.Y )

 

 

Bu haber 1397 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi