Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KESKİN ATATÜRK İLKOKULUNDA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI

KESKİN ATATÜRK İLKOKULUNDA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI

Tarih 02 Mayıs 2017, 02:18 Editör PINAR YILMAZ

KESKİN ATATÜRK İLKOKULUNDA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI

KESKİN ATATÜRK İLKOKULUNDA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI DOYASIYA KUTLANDI

Kırıkkale’nin Keskin İlçesinde bulunan Atatürk İlkokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını farklı etkinliklerle kutladı.

MAKAM ZİYARETLERİ 

İlk ziyaret Keskin İlçe Jandarma Komutanlığına yapıldı. Atatürk İlkokulu 4-B sınıfı öğrencisi Mehmet Kaan BARDAKÇI görevi teslim almak üzere okul yöneticileri ile birlikte Jandarma İlçe Komutanlığına geldiğinde İlçe Komutanı Yüzbaşı Hakan ÜZÜMCÜ yeni Jandarma Komutanını


karşılayarak makama kadar eşlik etti. Görevi teslim alan yeni ilçe komutanı misafirlere ikramlarda bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra ilgili personeli arayarak yol kontrolü yapmalarını istedi. Görevi tekrar İlçe Jandarma Komutanına teslim ederken, Komutanımız tarafından öğrencimize çocuk kitapları hediye edildi.

Keskin’e Yeni İlçe Emniyet Müdürü

Atatürk İlkokulu 4-B sınıfı öğrencisi Derda KIZILIRMAK ise İlçe Emniyet Müdürü makamını devir aldı. Misafirlere çay ikram eden yeni İlçe Emniyet Müdürümüz telsizden hareket merkezini arayarak okulların çevrelerinin kontrol edilmesini söyledi.


Mobese merkezini ziyaret ederek çalışmaları kontrol eden İlçe Emniyet Müdürümüz Derda KIZILIRMAK personele çalışmalarda başarılar dileyerek görevi teslim etti.

Yeni Keskin Kaymakamı Talimatlar Yağdırdı

Atatürk İlkokulu 4-B sınıfı öğrencisi Hasan Feyzi ILICAN Kaymakamlık Makamını İlçe Kaymakamı Muammer KÖKEN’den devraldı. Misafirlere İkramlarda bulunduktan sonra sırasıyla İlçe Özel İdare Müdürünü, İlçe Müftüsünü ve Belediye Başkanını arayarak talimat verdi. İlçe Özel İdare Müdüründen


Atatürk İlkokulundaki çocuk parkının yapılması, İlçe Müftüsünden camilerin güzelleştirilmesin ve bahçesine gül dikilmesi, İlçe Milli Eğitim Müdüründen okullarda trafik eğitimlerinin verilmesi, Belediye Başkanından yeni parkların yapılması talimatını verdi. Yapılan sohbetin ardından İlçe Kaymakamımız Muammer KÖKEN öğrencimize ve öğretmenine hediyeler vererek başarılar diledi.

Eğitimde Yeni Dönem

Atatürk İlkokulu 4-B sınıfı öğrencisi İremsu DEMİRLİKAYA İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan KÖKREK Bey’den görevi devralır almaz, okullarda eksikliklerin belirlenerek derhal giderilmesi yönünde talimat verdi.

Kitap okuma çalışmalarının artırılması için çalışmalar yapılmasını söyleyen DEMİRLİKAYA hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra görevi teslim etti.

Keskin’de İlk Bayan Belediye Başkanı

Atatürk İlkokulu 4-A sınıfı öğrencisi Sevim Gökçe FERHATOĞLU Keskin Belediye Başkanı Dede YILDIRIM’ dan devir alarak ilçenin İlk Bayan Belediye Başkanı oldu.


İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan yeni belediye başkanı çalışmaların hızlı bir şekilde bitirilerek yeni projelerin hayata geçirtilmesi talimatını verdi.

 

 

 

 

23 Nisan Kutlamaları Halk Eğitim Merkezi’nde

Keskin Atatürk İlkokulu tarafından hazırlana program havanın soğuk olması sebebiyle Halk Eğitim Merkezinde kutlandı.

23 Nisan 2017 Pazar günü saat 10:30 da İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan KÖKREK tarafından Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk büstüne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi bırakıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından programın izlenmesi için Halk Eğitim Merkezine geçildi.

Yoğun Katılım

Programa Bir Resim Yap Çocuğum şiiri okunması ile başlandı. Tamamlanan Atatürk resmi misafirlerden büyük alkış aldı. Keskin Atatürk İlkokulu Sınıf Öğretmeni Nurday ÖNAL tarafından günün anlam ve önemi belirtilen konuşma yapıldı.

Okunan şiirlerde, müzikli oyunlarda çocukların heyecanı üst seviyede idi. İstiklal Marşımızı okuyan Atatürk İlkokulu 3-B sınıfı öğrencisi İrem GÜLŞEN dinleyenleri ağlattı.

Zeybekle coşan, Çocuk Oyunları gösterisi ile çocukluklarına giden misafirler programı büyük bir ilgiyle izledi.

Yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini İlçe Kaymakamı Muammer KÖKEN, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan ÜZÜMCÜ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kasan KÖKREK verdi.

Program görevli öğretmen ve öğrencilerle çekilen aile fotoğrafı ile sona erdi.

 

Tüm Okula Yemek Verdiler

Keskin ilçesinin gönül eri rahmetli Hacı TAŞAN’ın yeğenleri Taşan Kardeşler taşımış oldukları misyonu en güzel şekilde temsil etmeye devam ediyorlar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında tüm okula öğle yemeği verdiler.

215 öğrencisi, 20 personeli olan Keskin Atatürk ilkokuluna öğle yemeği veren Suat TAŞAN ve Duran TAŞAN abdallık geleneğinin özünde bulunan gönül zenginliğini bu güzel etkinlikle anlattılar.

Keskin Atatürk İlkokulu Öğrencileri Anıtkabir’de

23 Nisan Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında Ankara Gezisi düzenlendi. Ankara Kalesi, Hacı Bayram-ı Veli Camii ve Türbesi, Eski TBMM gezildikten sonra Anıtkabir’e gidildi.


Anıtkabir özel defterine heyet adına Keskin Atatürk İlkokulu Müdürü Mehmet Hilmi KALKAN şu sözleri yazdı. “Sevgili Atam, Keskin Atatürk İlkokulu olarak huzurunda bulunmaktayız. Kurtuluş Savaşı’nda cepheye 50000 mermi gönderen, Keskin-1 ve Keskin-2 adlı iki adet uçağı ordusuna hediye eden Keskin halkı her zaman kurduğun Cumhuriyeti ilelebet yaşatmak için hazırdır. 97 yıl önce açmış olduğun meclisin anısına 97 kişilik öğrenci ve veli grubuyla huzurunda olmaktan büyük onur duymaktayız. Huzur içinde uyu ATAM.”

Heyet daha sonra mozoleye çelenk koyduktan sonra, rehber eşliğinde Anıtkabiri gezdiler.


15 Temmuz darbesinde Gazi olan Millet Camisini gezen öğrenciler daha sonra Harikalar Diyarını gezerek gezilerini tamamladılar.

Bu haber 2066 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi