Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
DüğünlerimizFOTOĞRAFLAR HER ZAMAN İBRET VERİR VE BİRŞEYLER HATIRLATIR-2 (açın)FOTOĞRAFLARIN DİLİ OLSA-3Künye
Okul Duvarlarına Yazılan yazılar Tepki Çekiyor

Okul Duvarlarına Yazılan yazılar Tepki Çekiyor

Tarih 17 Mayıs 2017, 01:29 Editör PINAR YILMAZ

Okul Duvarlarına Yazılan yazılar Tepki Çekiyor



Okul Duvarlarına Yazılan yazılar Tepki Çekiyor

Kırıkkale Mehmet Uzelli İlk Okulu bahçe duvarına,Kırıkkale eski kız meslek bahçesindeki duvarlara,Mustafa Necati okulu duvarına,Eski Ticaret lisesi duvarına,Eski devlet hastanesi(SSK) duvarına  kimliği belirsiz kişiler tarafından yazılan yazılar,mahalleli ve okul öğrencilerini tedirgin etmeye başladı. Öğrencilerin bu yazıların yanından geçtikleri için duvarlardaki  yazılara veliler tepki gösteriyor.

Eğitim ve öğretim alanında bulunan bu yazıların temizlenmesi, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yazı yazanlara karşı caydırıcı önlem alması sorunları azaltacak dendi.


‘Herkes gider mi, gökyüzü kadar hükümsüz seviyorum, prensesler de sever ,finiş,affet beni,gece vakti ay doğmuş süzülürken,hiç bitmeyecek bu sevda,söyle kim kimin umrunda gibi´daha yazılan bayan isimlerini yazmadık, yazıların bulunduğu duvarda, yazıyı yazan kişilerin isimlerinin baş harfleri de bulunuyor.  Veliler öğrencilerin bu yazılardan etkilenebileceğini ve bu konuda okul müdürünün ve gerekli kişilerin bu konuya çözüm bulmasını istiyor. Çirkin görüntülere sebep olan yazıları kapatmak için okul müdürlüklerinin harekete geçmesi bekleniyor.  Özellikle okulların tatil olduğunu dönemlerde sık sık bu tür yazıların yazıldığı, özellikle gece saatlerinde kimliği belirsiz kişilerin duvarlara sevdiklerinin isimlerini yazdığını ve bunu da sosyal hesaplardan paylaştığı öğrenildi. Okullarda öğrencilerin güvenliği konusunda sık sık tedbir alan Kırıkkale Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü´nün bu soruna çözüm bulması bekleniyor.(AY-KALE HB)

 

Bu haber 1349 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi