Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
DüğünlerimizFOTOĞRAFLAR HER ZAMAN İBRET VERİR VE BİRŞEYLER HATIRLATIR-2 (açın)FOTOĞRAFLARIN DİLİ OLSA-3Künye
Şehidimiz Kütüphanede Yaşayacak

Şehidimiz Kütüphanede Yaşayacak

Tarih 19 Mayıs 2017, 00:52 Editör PINAR YILMAZ

Şehidimiz Kütüphanede Yaşayacak

Şehidimiz Kütüphanede Yaşayacak

Yaylacık Şehit Oğuz Sümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde,  Ağrı İli Patnos İlçesi 3.Jandarma Komando Alay Komutanlığı emrinde görevli iken, geçici görevle Diyarbakır'a gönderilen ve 26.06.2016 tarihinde Diyarbakır İli Lice İlçesi kırsalında icra edilen terörle mücadele harekâtı sırasında Bölücü Terör Örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Şükrü Ceylan’ın ismi"okulun  Köşesine ve  Kütüphanesi verildi.

 

BİZLERE EMANET ETTİLER

Törende şehidin ailesine plaket verilirken göz yaşları sel oldu. Yaylacık Şehit Oğuz Sümbül Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Akman, yaptığı kısa konuşmasında “ Onlar bizlere bu vatanı kanlarını dökerek emanet ettiler. Bizlerde bu vatanı daima korumamız gerekiyor. Okulumuzun ismi Şehit Oğuz Sümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Okul köşemiz ve kütüphanemizin ismi Şükrü Ceylan dır.’’dedi.

 

GÖZ YAŞLARI SEL OLDU

Program Kuran-ı k Kerim tilavetiyle başlarken ardından  Okul öğrencilerinden Ferhat Çalan ‘okul’ adlı şiirini davetlilere okudu. Öğrenci şiirini okuduğu sırada şehit aileleri göz yaşlarını tutamadı. Programa Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin,  Yaylacık Şehit Oğuz Sümbül Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Akman, Kırıkkale okul müdürleri, öğretmenler ve şehit yakınları katıldı. Program ikramların ardından sona erdi.

Bu haber 939 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı. 23 Nisan Bayramı Bahsılıda coskuyla kutlandı.

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi